Flexspecialisten is uitgeroepen tot 'Flexspecialist van het jaar 2015'!

26 juni 2015
Flexspecialisten is uitgeroepen tot 'Flexspecialist van het jaar 2015'!

Flexspecialisten is woensdag 24 juni tijdens een feestelijke uitreiking in Maarssen uitgeroepen tot ‘Flexspecialist van het jaar 2015’. Opdrachtgevers en uitzendkrachten beoordeelden Flexspecialisten met de hoogste score.

Aan de verkiezing, ondersteund door brancheverenigingen ABU en NBBU, doen alle uitzendbureaus in Nederland mee. Vanaf 9 maart 2015 brachten opdrachtgevers en uitzendkrachten hun stem uit en beoordeelden zij de dienstverlening van uitzendbureaus op meer dan tien verschillende aspecten. Met het aantal behaalde stemmen behoorde Flexspecialisten tot de finalisten. Tijdens de finaleronde op 24 juni bekroonde de jury Flexspecialisten tot winnaar in de categorie ‘Flexspecialist van het jaar 2015’met een score van 8,13. De verkiezing vindt plaats sinds 2006.


Trots
“De bijzonder hoge waardering die wij van onze medewerkers en opdrachtgevers hebben ontvangen maakt ons enorm trots,”reageert commercieel directeur Erwin Vesters van Flexspecialisten. “Deze verkiezing is een prachtige bekroning en een enorme stimulans om de ingeslagen weg met volledige focus op toegevoegde waarde als samenwerkingspartner voort te zetten.”


Flexspecialisten heeft dagelijks bijna 2000 flexkrachten aan het werk en is met een aantal kantoren vertegenwoordigd in Nederland en Polen, het hoofdkantoor is gevestigd in Oss. Vesters: “Binnen 5 jaar zal het personeelsbestand van organisaties voor gemiddeld 35% uit flexkrachten bestaan. Wij geloven sterk in deze verandering, we weten als geen ander hoe we met de flexibele inzet van arbeid organisaties schaalbaar kunnen maken en rendement kunnen verbeteren. Dat kan alleen dankzij een ondernemende mentaliteit van al onze mensen, deze titel is een geweldige erkenning voor al mijn collega’s.”

10.965 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu