Flexspecialisten Mini van de Week

11 september 2017
Flexspecialisten Mini van de Week

De Mini van de Week is terug bij MHC Oss! Iedere thuiswedstrijd ontvangt MHC Oss Heren 1 twee jongens en MHC Oss Dames 1 twee meisjes. Tijdens een live video op Instagram werden afgelopen vrijdag de eerste Flexspecialisten Mini’s van de Week bekend gemaakt. Liza Wehberg, Jill Stassar, Mas de Veer en Rick Bokhoven waren de gelukkigen die het spits mochten afbijten. Zij werden gisteren ontvangen in het clubhuis van MHC om de spelers van de selectieteams te ontmoeten. Dit moest natuurlijk wel in stijl, zij ontvingen dan ook een mooi ‘Flexspecialisten Mini van de Week’ trainingsshirt.

Gisteren is het nieuwe seizoen voor MHC Oss officieel gestart met een thuiswedstrijd voor zowel Heren 1 als Dames 1. Beide teams presenteerden de eerste Flexspecialisten Mini’s van de Week. Het weer zat mee en de sfeer was goed. Met een snelle blik op de weersverwachtingen konden we ook niet anders dan er een heerlijke laatste zonnige dag van maken. Heren 1 speelden tegen Weert en Dames 1 tegen HCAS (Asten).


Bijzonder programma

Voorafgaand aan de wedstrijd mochten de Flexspecialisten Mini’s van de Week aanwezig zijn bij de teambespreking. Zij waren getuige van alle (geheime) afspraken die de spelers of speelsters samen met de coach maakten. De Flexspecialisten Mini’s van de Week mochten daarna overspelen tijdens de warming up, meelopen bij de line-up en op de foto met het team. En uiteraard keken zij naar de wedstrijd vanaf de bank. Zij hadden de belangrijke taak om de WOMAN en de MAN OF THE MATCH te kiezen.Mooie herinnering

Flexspecialisten draagt dit initiatief een warm hart toe. Flexspecialisten heeft voor alle Mini’s van de week unieke ‘Flexspecialisten Mini van de week’ trainingsshirts beschikbaar gesteld als mooie herinnering aan deze fantastische hockey-middag!

8.609 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu