Flexspecialisten nieuwe hoofdsponsor MHC Oss

7 april 2017
Flexspecialisten nieuwe hoofdsponsor MHC Oss

Flexspecialisten is de nieuwe hoofdsponsor van MHC Oss en vervangt daarmee na 10 jaar HEMA op de shirts van Heren 1 en Dames 1. Tom Sijpestijn, algemeen directeur van Flexspecialisten: "We zijn er trots op dat we als een van de grootste Osse werkgevers ons kunnen verbinden aan de grootste Osse sportvereniging."


De Osse onderneming is al jaren een toonaangevende speler op het gebied van flexwerk: dagelijks werken ruim 2.500 flexkrachten bij opdrachtgevers in de sectoren Food en Logistiek door het hele land. Het bedrijf behoort al twee jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en werd daarvoor bekroond met FD Gazelle Awards. Vanuit het hoofdkantoor in Oss vormt Flexspecialisten het verlengstuk van die organisaties op het gebied van personeel en processen. Dat doen ze door flexkrachten te leveren, maar ook met HR-diensten.

 

Hoofdsponsor van hockeytalent

Tom Sijpestijn: "Wij hebben veel expertise in huis rondom talentontwikkeling, teamsamenstelling, carrièreplanning en persoonlijke competenties. Daarin liggen natuurlijk prachtige raakvlakken met de hockeysport. Ons team bestaat uit veel jonge en ambitieuze professionals en als werkgever geven we bijzonder veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. Talent uit de regio krijgt bij ons de kans en dat zien we ook bij MHC Oss terug."


Binding met de club en de regio

Ook MHC Oss, dat aan de vooravond staat van de bouw van een nieuw clubhuis en kleedlokalen, is verheugd met de bekendmaking van de nieuwe hoofdsponsor, stelt Anthony Boumans. "Er bestaat al een sterke binding met onze club, bij Flexspecialisten werken veel actieve hockeyers en hockeyliefhebbers. Flexspecialisten is lokaal geworteld, maatschappelijk betrokken en levert landelijk gezien topprestaties. Dat past bij de ambities van MHC Oss." 


8.293 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu