Gezocht: Sales Consultant (die veel méér kan dan verkopen…)

30 oktober 2017
Gezocht: Sales Consultant (die veel méér kan dan verkopen…)

Onze organisatie groeit hard. En dat willen we de komende jaren blijven doen! Daarom zijn we op zoek naar een Sales Consultant. Een verkoper en netwerker in hart en nieren, maar ook iemand die opdrachtgevers als geen ander kan adviseren. Meer weten? Commercieel Directeur Erwin Vesters vertelt je hieronder nog veel meer over de vacature. Inclusief wat we jóu te bieden hebben.

“Als Sales Consultant zorg je voor nieuwe klanten. Dat kan natuurlijk niet iedereen, daarom zoeken we een échte doorpakker. Iemand die een kick krijgt van succes. Iemand die assertief is en zelf naar mogelijkheden zoekt. Iemand die snapt dat Sales Consultant geen baan is, maar een vak.”


Méér dan een goede verkoper

“Goed om te weten: voor ons is een Sales Consultant méér dan een goede verkoper. Je bent namelijk ook een natuurlijke netwerker én adviseur. Wat dat concreet voor je werkzaamheden betekent? Dat je de behoeftes van prospects goed doorvertaalt in acties bijvoorbeeld. Je haalt niet alleen nieuwe klanten binnen, maar zorgt er ook voor dat ze klant blijven. Je zorgt ervoor dat er partnerships ontstaan en helpt ze door mee te denken. Misschien kunnen we ook wel wat voor ze betekenen op het gebied van payrolling, HR-diensten of Werving & Selectie? Dankzij jou willen onze opdrachtgevers niets anders meer.”


Vrijheid en zelfstandigheid

“We zoeken dus niet zomaar iemand. Logisch, want je krijgt er bij ons ook een heleboel voor terug! Zo bieden we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Dat lukt volgens ons het beste door je veel vrijheid en zelfstandigheid te geven. Je bepaalt bijvoorbeeld grotendeels zelf hoe je je dag indeelt. Op die manier stimuleren we jouw ondernemerschap. Natuurlijk word je uiteindelijk wel afgerekend op je successen. Maar laten we wel zijn: van die verantwoordelijk word jij als carrièretijger alleen maar heel blij…”

9.439 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu