Goed nieuws uit Gieten!

27 juli 2017
Goed nieuws uit Gieten!

Wie door wil groeien, moet zich blijven ontwikkelen. Daar bieden we bij Flexspecialisten dan ook alle ruimte voor. Zoals bij Coop Gieten, waar vijf van onze medewerkers hun reachtruckdiploma haalden.

Eén van hen is orderpicker Johnny, iemand die van een goede sfeer houdt, maar er ook graag de schouders onder zet. Reden genoeg om hem de mogelijkheid te bieden om een stap te zetten. Hij blikt tevreden terug én vooruit.


“Het was een prima training. Vooral omdat we de rust en de ruimte hadden om alles goed onder de knie te krijgen. Ik zie dit als een mooie stap om vooruit te komen, maar ik kijk wel verder. Voorman lijkt me wel wat. Maar verder heb ik hier een toptijd hoor!”


Kansen genoeg

Daar is zijn collega Patrick Arts het mee eens. Aanvankelijk was hij bang dat het hem allemaal te lang zou duren; als fanatiek sporter zit hij niet graag stil. Maar de tijd vloog voorbij. Bovendien was iedereen geslaagd.


“Ik was heel enthousiast toen ze me hiervoor vroegen. Ten eerste omdat het een extra ervaring is, ten tweede omdat het werk zo beter vol te houden is. En dat is niet onbelangrijk, want ik ben vol in training voor een kickbokswedstrijd.


Mijn ambities hier? Nu focussen op de reachtruck en daarna misschien als begeleider aan de slag. Als je hier lekker doorwerkt, krijg je in ieder geval kansen genoeg.”


De geslaagden op een rij. Van links naar rechts: Michael, Willem, Rick, Johnny en Patrick.
11.278 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu