Groeien als professional dankzij ARTRA

13 april 2018
Groeien als professional dankzij ARTRA

Bij Flexspecialisten bieden we onze medewerkers alle ruimte om te groeien. Op financieel gebied, maar zéker ook op andere vlakken. Zo bieden we onze intercedenten de mogelijkheid om de Basisopleiding Intercedent van ARTRA volgen. En daar zijn ze hartstikke blij mee.

Moderne medewerkers willen méér dan een mooi salaris. Ze willen voelen dat ze ertoe doen en bijdragen aan een organisatie. Maar belangrijker nog: ze willen beter worden in hun vak, bijvoorbeeld door het volgen van trainingen, cursussen en workshops. Bij Flexspecialisten begrijpen we dat.


Basisopleiding Intercedent

We stimuleren onze intercedenten daarom om de Basisopleiding Intercedent van ARTRA te volgen. Tijdens deze opleiding groeien ze als professional en krijgen ze onder meer een beter inzicht in wetgeving en administratieve procedures.


Momenteel volgen onze intercedenten Stefan, Katarzyna, Peter en Katarzyna deze opleiding. Daar zijn we natuurlijk hartstikke trots op. Wat ze er zelf van vinden? Hieronder delen ze hun ervaringen.


“Ik zie deze opleiding echt als een verdiepingsslag voor intercedenten. In de praktijk leer je veel, maar nu weet ik bijvoorbeeld ook alles over de actuele wet- en regelgeving in de uitzendbranche. En laten we wel zijn: zo’n diploma is nooit verkeerd toch? Ik vind het mooi dat ik hier de kans krijg om in mezelf te investeren.”

Stefan Nusmeijer


“Ik wil heel graag de beste zijn in mijn vak. Dus als ik de kans krijg om beter te worden, grijp ik die mogelijkheid met beide handen aan. Door deze opleiding weet ik zeker dat ik onze opdrachtgevers en flexkrachten straks nóg beter kan helpen. En als organisatie worden we er natuurlijk ook professioneler van. Alleen maar winnaars dus!”

Katarzyna Zyta

 

“Toen Flexspecialisten me aanbood om deze opleiding te volgen, twijfelde ik geen moment. Het is namelijk altijd goed om je kennis te verbreden. Soms is de stof best droog, maar daar moet je gewoon even doorheen. Hoe meer ik straks weet over tarieven, cao’s en ziektebeleid, hoe beter. Als het goed is, rond ik mijn opleiding voor de zomer af. En dan staat zo’n certificaat toch mooi op je cv.”

Peter Miedema


“Ik volg de opleiding met heel veel plezier. Soms komen er onderwerpen aan bod waar ik al veel van weet, maar het is altijd goed om mijn kennis te verbreden. Uiteindelijk word ik er altijd slimmer van. Over een paar weken ben ik helemaal thuis in mijn vak, dat geeft me een goed gevoel. Dat Flexspecialisten me deze kans biedt, betekent dan ook veel voor me.”

Katarzyna Jaskolska
9.095 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu