Handen uit de mouwen tijdens MeewerkWeek

27 november 2015
Handen uit de mouwen tijdens MeewerkWeek

Afgelopen week vond de eerste editie van de Nationale MeewerkWeek plaats. CSU heeft directieleden en managers uitgedaagd om tijdens deze week één dagdeel op de werkvloer aan de slag te gaan. Die uitdaging zijn we niet uit de weg gegaan.

De Nationale Meewerkweek is bedoeld om management en medewerkers op de werkvloer dichter bij elkaar te brengen. Het management krijgt daarbij meer inzicht in de primaire processen, waardoor verbeterpunten effectief doorgevoerd kunnen worden. Daarnaast vergroot meewerken het wederzijdse begrip en respect.


Schoongemaakt

Onze Commercieel Directeur Erwin Vesters was direct enthousiast over dit initiatief van zijn oud-werkgever CSU. Erwin: “Ik sta enorm achter dit initiatief. Binnen onze organisatie heb ik de aftrap genomen en een aantal uurtjes schoongemaakt. Je krijgt daardoor inderdaad veel meer mee vanuit de operatie. Ik heb veel leuke reacties ontvangen.”Andere ervaring

Ook al onze accountspecialisten hebben meegedraaid bij één van hun relaties. Key Accountspecialist Bart van Doorn: “We zijn bij onze relaties uiteraard regelmatig aanwezig op de werkvloer, maar zelf meewerken is echt een andere ervaring. We hebben daardoor meer inzicht gekregen in de werkzaamheden die onze flexkrachten uitvoeren. Door mee te werken, begrijpen we de processen van onze relatie beter, maar kunnen we ook de reacties van onze flexkrachten beter plaatsen.”


Beter begeleiden

Key Accountspecialist Marcel Wetsels: “De flexkrachten reageerden ook heel positief, ze wilden ons graag meer vertellen over hun werk. Door onze ervaringen weten we nog beter wat er van de flexkrachten wordt verwacht en kunnen we ze daar nog beter bij begeleiden. Door mee te werken wordt de afstand kleiner en denken we meer met elkaar mee.”
7.813 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu