Heftruckcertificaat: in één keer geslaagd!

12 december 2017
Heftruckcertificaat: in één keer geslaagd!

Vorige week kwamen de certificaten van Luuk Evers, Thiago Voorsluys en Nelson dos Santos eindelijk binnen. Op 13 november hebben zij een training heftruck rijden gevolgd. Zij kregen alle drie aan het einde van de dag direct goed nieuws: in één keer geslaagd! Zij hoefden dus niet in spanning thuis te wachten. Wel moesten ze even geduld hebben om het papiertje daadwerkelijk vast te kunnen houden.

Nelson kon zijn certificaat ophalen bij Inhouse Intercedente Esther van der Wal. Voor beide een feestelijk moment. Nelson is erg blij, want dit certificaat geeft hem de mogelijkheid om meer verschillende taken op te pakken. Nelson werkt op de emballage afdeling van het distributiecentrum van Coop. Met de feestdagen in aantocht hoeft hij zich geen moment te vervelen. Maar het feit dat hij nu ook op de heftruck mag rijden maakt zijn werk ook nog eens gevarieerder.


Een win-win-situatie

Nelson is dankbaar dat hij deze kans heeft gekregen: “Ik ben echt super blij met mijn certificaat! Ik vind het fijn dat ik de mogelijkheid krijg om iets nieuws te leren. Daar heb ik nu direct profijt van, maar ook later.” Esther is ook blij. Voor Nelson uiteraard. Maar ook een klein beetje voor haarzelf: “Dat betekent dat Nelson nóg breder inzetbaar is en dat ik hem makkelijker kan inplannen. Een win-win-situatie.”
6.027 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu