HIER-bijeenkomst 19 september: visie en teambuilding

22 september 2017
HIER-bijeenkomst 19 september: visie en teambuilding

Bij Flexspecialisten organiseren we elk jaar een aantal HIER-bijeenkomsten. HIER staat voor Helder, Intelligent, Eenvoud en Resultaat: de kernwaarden van onze organisatie. Tijdens de bijeenkomsten draait alles om kennisdeling én kennismaking. Accountspecialist Liese Boots vertelt over de bijeenkomst van 19 september.

“Het mooie van de HIER-bijeenkomsten vind ik de combinatie van een informatief en een actief onderdeel. Daar was deze meeting weer een goed voorbeeld van. Na een diner in het City Hotel trapten we af met het formele gedeelte. Daarin vertelde Jacklyn (Manager Operations) eerst wat over de implementatie van ons nieuwe softwaresysteem. Vervolgens praatte Erwin (Commercieel Directeur) ons bij over de plannen van Flexspecialisten voor 2018. De arbeidsmarkt verandert momenteel enorm en dus is het belangrijk dat we allemaal goed op de hoogte zijn van onze bedrijfsvisie!”

 

Actie!

“Vervolgens was het tijd voor het actieve gedeelte. Dat begon met een quiz met vragen over de branche, maar ook over ons kantoor en onze medewerkers. Wie is er bijvoorbeeld gek op koken? En wie heeft er een passie voor hardlopen? Een goed idee, want zo leer je je collega’s weer eens op een andere manier kennen.”


“Na de quiz hebben we in groepjes deelgenomen aan vijf teambuildingsspellen. Daarbij draaide het natuurlijk maar om één ding: samenwerken. Ik zat in een sterk groepje, want we puzzelden ons soepeltjes door de opdrachten heen. Uiteindelijk hebben we zelfs gewonnen! Na afloop was er zoals altijd nog tijd voor een gezellige borrel. Een ideaal moment om onze overwinning dus nog even te vieren…”


Voorstander

“Het was al met al weer een interessante HIER-bijeenkomst. Volgens mij is dit ook de beste manier om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen. Lekker face-to-face: daar hou ik wel van. Daarnaast zorgt het actieve onderdeel op een ontspannende manier voor meer binding tussen de medewerkers onderling. Als voorstander van de HIER-bijeenkomsten kijk ik dan ook alweer uit naar de volgende!”
6.316 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu