HIER-bijeenkomst: sparren met collega’s loont!

11 december 2017
HIER-bijeenkomst: sparren met collega’s loont!

Vaak is het ontzettend waardevol om te sparren met collega’s. Zéker in een tijd waarin de uitdagingen zich maar blijven opstapelen… Tijdens de HIER-bijeenkomst (waarin we zoals altijd kennisdelen en kennismaken) op 29 november deelde Inhouse Intercedent Nicole Lemmerman haar ervaringen met haar collega’s bij Flexspecialisten. En dat leverde veel ideeën en inzichten op!

Tijdens de laatste HIER-bijeenkomst van het jaar blikken we traditiegetrouw gezamenlijk terug op het afgelopen jaar. Maar we kijken vooral uit naar het jaar dat komen gaat. Daarvan weten we dat de economische ontwikkelingen ons werk flink zullen blijven beïnvloeden. Waarschijnlijk zelfs nog sneller dan we geneigd zijn te denken… Daarom moeten we daar ook in 2018 weer goed op anticiperen.


Uitdagingen!

Daarom vertelde Nicole Lemmerman, Inhouse Intercedent bij ProMessa in Deventer, haar collega’s over de zaken waar ze dagelijks mee te maken heeft.


“Als Inhouse Intercedent heb je te maken met de belangen van veel verschillende partijen”, aldus Nicole. “Dat is niet altijd makkelijk. En al helemaal niet in drukke maand zoals december. Daarover hebben we tijdens de HIER-bijeenkomst gespard met collega’s. Hoe zouden zij omgaan met mijn uitdagingen? En kunnen Inhouse Intercedenten dingen in hun ogen beter doen?”


“In teams mocht iedereen tips bedenken”, vervolgt Nicole. “Dat leverde soms verrassende inzichten op. Welke tip ik het beste vond? Dat ik niet moet proberen om alles zelf op te lossen. Het blijft gewoon lastig om alle partijen tevreden te houden. Wat je dan wél kunt doen? Problemen beter inzichtelijk maken en bespreken met opdrachtgevers. Op basis daarvan kun je afspraken vervolgens verduidelijken of veranderen. En daar profiteert iedereen van.”


Waardevol

Nicole vond het waardevol om haar uitdagingen met collega’s te bespreken: “Anderen kijken toch met een soort frisse blik naar die ‘problemen’. Die oplossingen neem ik uiteraard mee. En natuurlijk profiteren onze opdrachtgevers daar weer van. Daarnaast zorgt het delen van dit soort ervaringen voor meer onderling begrip. Door zo’n sessie begrijpen andere collega’s immers veel beter wat werken op een inhouse-locatie nou eigenlijk inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken.”
6.118 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu