Jubileum voor ons Sensory Panel

15 december 2017
Jubileum voor ons Sensory Panel

Ons Sensory Panel bestaat 30 jaar! Dit panel is verantwoordelijk voor het plannen, voorbereiden en uitvoeren van smaaktesten voor onze klanten. En zo’n bijzonder jubileum moeten we natuurlijk vieren!

Het Sensory Panel beoordeelt producten. Enerzijds om de kwaliteit van die producten te bewaken, anderzijds om de kwaliteit van die producten te kunnen blijven ontwikkelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de noten die Snickers in zijn bars gebruikt.


Smakelijk werk dus! Maar er komt ook heel wat bij kijken. Zo moeten de leden van het Sensory Panel de basissmaken (zoet, zout, zuur en bitter) kunnen herkennen, de intensiteit van de smaken kunnen beoordelen en geuren kunnen identificeren. Een goed proefvermogen is dus erg belangrijk, en dat moet je doorlopend trainen.


Professionaliseringsslag

Vroeger was Flexspecialisten een generalistisch projectbureau. Omdat we diverse projecten voor Mars uitvoerden, vroegen ze ons in 1994 of we het Sensory Panel wilden overnemen. Sinds die tijd verzorgen we de operatie, de leiding en het toezicht. Daarbij hebben we door de jaren heen voor een stevige professionaliseringsslag gezorgd.


Feest

Natuurlijk konden we dit bijzondere jubileum niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom hebben we samen met onze opdrachtgever Mars een high tea georganiseerd voor alle medewerkers, oud-medewerkers en partners van het Sensory Panel. Daarbij hebben we onder meer voor een prachtige taart gezorgd.


Daarnaast hadden alle 35 gasten thuis zelf ook wat lekkers bereid. En het resultaat mocht er zijn: een enorm uitgebreid high tea-buffet! Voor één keer toverden we de vergaderruimte om tot een feestzaal met slingers, sfeerverlichting, feesthoedjes en kleurrijke champagneglazen. Alle genodigden genoten van een smakelijke middag en deden fanatiek mee aan de quiz. Kortom: een topmiddag!

5.702 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu