Kerstdiner? Topfeest!

21 december 2017
Kerstdiner? Topfeest!

Wat een fan-tas-tisch kerstdiner hebben we achter de rug! Goed gezelschap, heerlijk eten, een geweldige DJ… wat wil je nog meer? Medewerker Binnendienst Pascal Cox blikt met ons terug.

De rode loper die Restaurant Wolters voor ons had uitgelegd, was de voorbode van een bijzondere avond. Alle collega’s kwamen bij elkaar om terug te blikken, vooruit te kijken en bij te praten natuurlijk. Ook de partners waren erbij; leuk om kennis met hen te maken en eindelijk gezichten te hebben bij al die verhalen die bij het koffieautomaat worden verteld…Na een overdonderende mix van collega Alin (weekend-DJ in Roemenië) gingen we aan tafel voor een gemoedelijk viergangendiner. Als intermezzo luisterden we naar de terugblik op het jaar van Tom en hadden we een gezellig samenzijn buiten, compleet met vuurkorven, kleedjes en glühwein. En daarna… ging het dak eraf op de dansvloer! Een prachtig einde van een jaar waarin we met z’n allen weer mooie dingen hebben gedaan.


Juiste keuze

“Het was supergezellig”, aldus Pascal. “Ik ben nog niet zo lang in dienst, maar nu weet ik zeker dat ik de juiste keuze heb gemaakt door hier te komen werken. Het eten was heerlijk, de terugblik op het jaar was leuk en de sfeer was echt top. Ik heb tot in de late uurtjes op de dansvloer gestaan, en ik was bepaald niet de enige, ha ha! Daarnaast was het bijzonder dat onze collega’s uit Polen en Roemenië er ook bij waren. Zij zaten allemaal bij elkaar in Opole, maar dankzij een livestream was het net alsof hun tafels gewoon naast die van ons stonden. Kortom: een feestavond die ik niet snel zal vergeten!”6.424 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu