Kick-off: groene ballonnen op rapport

17 januari 2018
Kick-off: groene ballonnen op rapport

Traditiegetrouw hebben we het nieuwe jaar met al onze medewerkers afgetrapt. Tijdens de Kick-off op vrijdag 12 januari hebben we de plannen voor 2018 besproken en… gingen de groene ballonnen van 2017 op rapport.

Groene ballonnen? Hoe zat dat ook alweer…


Tijdens de Kick-off van vórig jaar hebben we samen onze doelstellingen voor 2017 opgeschreven. Die briefjes hebben we vervolgens op groene spreekballonnen geplakt. Een jaar later was het tijd om de balans op te maken. Hoe hebben we het ervan afgebracht met al onze plannen?


Reflectie

Zo werd het vooral een ochtend van reflectie. We hebben we met z’n allen in de spiegel gekeken, letterlijk en figuurlijk. We lazen de doelstellingen op de groene ballonnen nog eens terug en bepaalden toen wat de status is van deze plannen.


En wat bleek? We hebben een heleboel doelen bereikt! Maar er waren ook zaken die nog aandacht verdienen. Die briefjes hebben we vervolgens op een grote spiegel geplakt. En zo verzamelden zich daar automatisch al onze aandachtspunten voor 2018… Op kleinere spiegels konden we bovendien ook nog onze persoonlijke doelstellingen opschrijven.


Ontbijten

De Kick-off ging gepaard met een lekker groepsontbijt. Op ons hoofdkantoor, maar ook op onze inhouse locaties. Via Skype waren we allemaal live met elkaar in verbinding: supergezellig!


Spiegel

De komende vijf HIER-bijeenkomsten pakken we de grote spiegel met doelstellingen er steeds even bij. Dan bepalen we samen of we misschien al briefjes kunnen afvinken en verwijderen.

6.289 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu