Leerzame ontbijtsessie (met gratis analyse)

18 oktober 2016
Leerzame ontbijtsessie (met gratis analyse)

Hoe ontdek je waar de krachten van je kandidaat liggen? Hoe krijg je beter inzicht in diens persoonlijkheid? En hoe maak je met behulp van een PPA (Persoonlijke Profiel Analyse) een juiste match tussen kandidaat en vacature? Schuif op 4 november aan tijdens een leerzame ontbijtsessie met dé specialist op dit gebied: Levina de Vreeze.


PPA: snel de competenties van uw kandidaat in beeld


Elk bedrijf heeft er baat bij als de kwaliteiten van zijn medewerkers volledig tot hun recht komen. Een PPA kan daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Tijdens onze vijfde ontbijtsessie duiken we dieper in de mogelijkheden van dit handige instrument.


Gevalideerd

“Als een medewerker een baan heeft die niet aansluit op zijn competenties, zal hij nooit uitblinken”, legt Levina uit. “Met alle gevolgen van dien. De PPA is een gevalideerd meetinstrument dat helpt te ontdekken waar iemands krachten en talenten liggen. Het houdt de kandidaat een spiegel voor. Als je een goed beeld hebt van iemands competenties, kun je samen bepalen of baan en kandidaat optimaal op elkaar aansluiten.”


Gratis PPA

En hoe zit het met uw eigen competenties? Dat meten we graag. Als u zich aanmeldt voor deze ontbijtsessie, ontvangt u een link. Hiermee kunt u uw eigen PPA doen. Op de dag van de ontbijtsessie ontvangt u vervolgens een compleet verslag.


Programma

Datum:    Vrijdag 4 november
Locatie:  Flexhuis (Raadhuislaan 30, Oss)
Ontvangst met ontbijt: Vanaf 08.00 uur
Start presentatie: 8.30 uur
Afsluiting:

10.00 uur
(eventueel gevolgd door een rondleiding)

 

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden? Stuur dan een mail met uw naam en contactgegevens naar: info@flexspecialisten.nl.

 Over Levina de Vreeze

Levina studeerde af aan de Hoge Hotelschool en werkte bij verschillende bedrijven op het gebied van hospitality, werving, selectie en HR(M). Ze heeft jarenlange (internationale) ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Ze houdt van doorpakken, óók in haar presentaties! De PPA is één van haar specialiteiten.
7.195 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu