Medewerker van het Jaar: Quyen Bui!

27 december 2017
Medewerker van het Jaar: Quyen Bui!

Ieder jaar benoemen we bij Flexspecialisten een collega tot Medewerker van het Jaar. Traditiegetrouw zijn daar vele kandidaten voor, maar deze keer vond de jury de uiteindelijke keuze niet zo heel moeilijk. En ook de collega’s waren het er na afloop over eens: Quyen Bui is volledig terecht onze Medewerker van het Jaar geworden!

De jury polst altijd bij diverse collega’s wie deze prestigieuze titel deze keer verdient. Allemaal noemden ze dit keer Quyen. Met daarbij een indrukwekkend lijstje van eigenschappen: kundig, ijverig, secuur, behulpzaam, verantwoordelijk, betrokken, betrouwbaar… Kortom: de ideale collega!


Als Backoffice Medewerker is Quyen voor menig collega dan ook een rots in de branding. Hoewel ze pas zo’n anderhalf jaar bij ons werkt, zorgt ze er achter de schermen voor dat alles administratief op rolletjes loopt (lees haar blogartikel maar eens). En hoe hectisch dat meestal ook is, op Quyen kun je altijd een beroep doen.


Supertrots en vereerd

Quyen kreeg een prachtige oorkonde, die inmiddels op haar kantoor hangt. Want ze is supertrots op haar titel. “Ja natuurlijk, én vereerd! Ik werk hier nog niet zo lang, dus ik had het helemaal niet verwacht. En er zijn zoveel fijne collega’s die net zo hard werken.”


Ze was niet alleen aangenaam verrast door haar uitverkiezing, maar ook door de vele reacties van haar collega’s. “Ik heb zoveel leuke felicitaties gehad. Dan zie je wat voor ontzettend leuke club mensen we zijn. We werken hard, maar het sociale aspect gaat hier nooit verloren.”


Ik voel me hier als een vis in het water


Zeer fijne werkgever

Quyen begon haar nog prille loopbaan bij Flexspecialisten met een bijbaan als Account Support. Op basis van deze ervaring én haar profiel hebben we haar vervolgens een baan aangeboden als kartrekker van de Backoffice. En daar zijn we nog altijd erg blij mee!


Op haar beurt gaf Quyen een dik compliment aan Flexspecialisten. “Het is een zeer fijne werkgever. Je krijgt hier namelijk alle vrijheid en gelegenheid om jezelf te ontwikkelen. Zo heb ik mijn baan het afgelopen jaar op een hele leuke manier mogen uitbreiden in de richting die mij aanspreekt. Ook heb ik daarvoor een extra opleiding mogen doen. Tel daar het hechte team, de informele sfeer én de korte lijntjes bij op, en het is duidelijk: ik voel me hier als een vis in het water!”
7.947 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu