Ontbijten met soundbites

5 december 2017
Ontbijten met soundbites

Afgelopen vrijdag vond onze traditionele ontbijtsessie plaats. Zes sprekers praatten onze opdrachtgevers in hoog tempo bij, ieder vanuit hun eigen invalshoek. En dat leverde lekkere soundbites op!

 


Erwin Vesters, commercieel directeur bij Flexspecialisten

“De economische groei zet door. Het aantal banen groeit sterk (vooral in de uitzendbranche) en de werkloosheid kan niet veel verder zakken (nu 4,7%). Het aantal vacatures neemt dus snel toe en vacatures staan steeds langer open. Oftewel: Training is the new recruitment!
Gé Wagemakers, wethouder wonen in de gemeente Oss

“Flexmigranten zorgen ervoor dat onze economie blijft draaien. Mede daarom is het belangrijk dat we een huisvestingsbeleid hebben dat voor iedereen werkt. Essentieel daarbij is een transparante samenwerking tussen gemeenten, flexorganisaties en huisvesters.” 


Angello Fecunda, flexkracht bij Jumbo

“Salaris is belangrijk, maar ook andere dingen kunnen flexwerk interessant maken. Open communicatie en waardering bijvoorbeeld. Daarnaast wil ik me kunnen identificeren met het bedrijf waarvoor ik werk. En ik wil graag van betekenis zijn.”
Marijn van Puijenbroek, social media adviseur bij Apostle:

Employer branding wordt steeds belangrijker om het verschil te maken op de arbeidsmarkt. Werkzoekenden kiezen namelijk voor een groot deel op basis van imago. Social media zijn hiervoor onmisbaar: ruim twee derde van de werkzoekenden gebruikt Facebook voor het vinden van een baan…”
Tom Sijpesteijn, directeur bij Flexspecialisten

“De onderhandelingen voor de nieuwe cao waren intensief. De doelstelling – versimpeling – is nog niet helemaal gelukt, daarom nu een tussen-cao. Maar de onderhandelingen voor de nieuwe cao zijn alweer gestart… Een van de speerpunten wordt harmonisatie met de NBBU-cao voor uitzendkrachten.”
Marieke Verstegen, HR-manager bij Flexspecialisten

“Diverse wetten die minister Asscher de afgelopen jaren heeft geïmplementeerd, schoten helaas hun doel voorbij. Het nieuwe kabinet Rutte III probeert de pijnpunten te corrigeren. Zo wordt het ontslagrecht versoepeld en worden de regels omtrent de transitievergoeding aangepast.”
6.189 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu