Ontbijtsessie: 'Binden en Boeien’ op vrijdag 23 november

1 oktober 2018
Ontbijtsessie: 'Binden en Boeien’  op vrijdag 23 november

'Binden en Boeien'. Inspiratie en antwoorden in een tijd van een   overspannen arbeidsmarkt.
De economie draait op volle toeren, maar hoe zit het met onze mensen? Heeft u nog voldoende mensen om het werk te verzetten en is iedereen nog wel even betrokken?  Bezorgen deze vragen u kopzorgen, dan nodigen wij u graag uit voor onze   ontbijtsessie ‘Binden en Boeien’ op vrijdag 23 november in het clubhuis van MHC Oss.


Tijdens een heerlijk ontbijt staat het thema ‘Binden en Boeien’ centraal. Een veelbesproken onderwerp in deze tijd van schaarste aan goed personeel, maar hoe geef je daar nu invulling aan? Hoe kunnen we medewerkers voor ons bedrijf interesseren? Wat moet er gebeuren om ze voor langere tijd aan ons te binden? Hoe houden we hen dan ook betrokken? Flexspecialisten heeft hier zelf al antwoorden op gevonden en laat u graag kennismaken met haar nieuwe concept van de vier fundamenten van 'Binden en Boeien'. Een model waarmee u op een praktische manier snel invulling aan dit belangrijke thema.


Om de vertaalslag vanuit het model naar uw team te maken,   hebben we gastspreker Marco Hoogerland gevraagd. Hij zal u en ons inspireren aan de hand van voorbeelden uit de topsport.


Als prestatiecoach van topsporters, artiesten en ondernemers van o.a.Jasper Cilissen, HC Den Bosch Dames 1, Sunweb wielrennen, Nederlands Turnheren en de Nederlandse  Handbaldames neemt Marco u mee in de wetten en regels van de absolute topsport. Daarbij legt hij op een interactieve manier ook de verbinding tussen topsport en hoe u het model van Flexspecialisten voor ‘Binden en Boeien’ binnen uw bedrijf kunt inzetten.


Flexspecialisten is hoofdsponsor van hockeyclub MHC Oss en daarom mogen wij u ontvangen in het clubhuis. Dit clubhuis is net geopend en een mooie en sportieve omgeving voor ons ontbijt.


Programma:

08:00  Ontvangst  

08:30  Korte terugblik en inzicht in nieuwe ontwikkelingen door     Flexspecialisten  

08:45  Inspiratie sessie door Marco Hoogerland  

09:45  Discussie “Vier Fundamenten" model  

10:00  Afsluiting


Aanmelden

Wilt u graag samen met ons een inspirerende ochtend beleven waarbij u met nieuwe inzichten terug de werkvloer op gaat? Meld u dan nu aan via info@flexspecialisten.nl.


Wij kijken uit naar uw komst!3.541 x bekeken
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl