Pssst, Sales Pro… lekker veilig op je plek?

5 december 2017
Pssst, Sales Pro… lekker veilig op je plek?

2017 is bijna voorbij. Je hebt je targets weer gehaald, verdient een leuk salaris en rijdt een auto van de zaak. Kortom: je zit prima en eigenlijk is er geen reden om na te denken over wat anders. En tóch… je bent nieuwsgierig. Stiekem wil je de markt namelijk weleens écht uitdagen.

Betrapt? Dan ben jij misschien wel de Sales Professional die wij zoeken. Je krijgt bij ons namelijk alle ruimte om bij te dragen aan ons succes. Bij Flexspecialisten verkoop je namelijk geen product, maar een complete mentaliteit.


Natuurlijk begrijpen we dat je in je huidige omgeving lekker veilig zit. En we snappen ook wel dat je die plek niet zomaar opgeeft. Maar we weten minstens zo zeker dat we jou als Sales Pro iets bijzonders te bieden hebben…


Ondernemer

Wat dan? Een vooraanstaande positie waarin je zelf initiatief mag (moet!) nemen en écht waarde toevoegt. Dat voel je overigens meteen, want je zit veelvuldig met onze directie aan tafel. Eigenlijk ben je een soort ondernemer binnen onze onderneming. Samen met elkaar nemen we het op tegen de ‘grote jongens’ in de markt.


En inderdaad: we zijn misschien wat kleiner dan je gewend bent. Maar je kunt je ook bij ons puur richten op waar je goed in bent. Alle randzaken worden dus gewoon voor je geregeld.


Kennismaken

Nieuwsgierig geworden? Dan is er maar één manier om erachter te komen of we wat voor elkaar kunnen betekenen. Pak die telefoon en maak een afspraak. Of loop gewoon eens binnen. We zien ernaar uit om je te ontmoeten.


Nieuwsgierig? Check de vacature: Sales Professional
14.426 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu