Recruiter Henri zoekt een baas

17 oktober 2017
Recruiter Henri zoekt een baas

Hij moet nog dertig worden, maar toch is Henri Mels al een van de meest ervaren krachten van ons bedrijf. Als Recruiter werft, spreekt en selecteert hij de juiste kandidaten voor vacatures. En nu de economie enorm aantrekt, is hij daar wel héél druk mee. Daarom is hij op zoek naar een baas. In dit blog vertelt hij waarom hij wel een Recruitment Manager kan gebruiken…

“Als bedrijf zijn we de afgelopen jaren flink gegroeid. Toch bleef recruitment altijd een beetje een ondergeschoven kindje. Niet gek, want er reageerden altijd meer dan genoeg mensen op openstaande vacatures. De sollicitanten kwamen bijna vanzelf naar ons toe. Maar nu de economie aantrekt, is dat totaal veranderd. We kunnen wel iemand gebruiken die onze Recruiters aanstuurt en de helikopterview voor zijn of haar rekening neemt: een Recruitment Manager.”Operationele zaken

“De Recruitment Manager neemt de operationele zaken voor zijn rekening, waardoor onze recruiters zich weer volledig kunnen richten op het recruiten zelf. Daarnaast moet hij onze afdeling met een frisse blik op sleeptouw nemen. We zoeken dus iemand met visie, kennis en een paar jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de uitzendbranche. Een professional van wie we veel kunnen leren en die zijn stempel wil drukken. Tot slot is het natuurlijk iemand die ervoor zorgt dat we onze doelstellingen realiseren en daar ook de verantwoordelijkheid voor draagt.”

 

Geen grijze muis

“Ook goed om te weten: we zoeken geen grijze muis! Op onze recruitmentafdeling werken veel jonge mensen die het goed met elkaar kunnen vinden. Het zou geweldig zijn als we een Recruitment Manager vinden die tussen ons in staat, maar tegelijkertijd precies aanvoelt wanneer hij juist boven de groep moet staan. En uiteraard moet hij een goed gevoel voor humor hebben, anders snapt hij mijn grappen niet, haha! Overigens praat ik nu in de hij-vorm, maar het mag ook best een vrouw zijn natuurlijk.”

 


Recruitment Support

“Overigens zijn we ook op zoek naar een Recruitment Support. Hij of zij ondersteunt de Recruiters, maar heeft ook zelfstandige taken. Daarbij kun je denken aan administratieve werkzaamheden, maar bijvoorbeeld ook aan het maken van matches voor onze inhouse locaties. Hij of zij is enthousiast, flexibel en niet bang om te bellen. Dé ideale startersfunctie op het gebied van recruitment!”


Grote glimlach

“Hopelijk heb ik wat mensen kunnen enthousiasmeren voor deze twee uitdagende functies. Uiteindelijk is dat toch mijn werk, haha! En wie mijn nieuwe collega’s ook worden: ik zal ze hier met een grote glimlach ontvangen.”

13.257 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu