Slager van het jaar 2015: Hans Kling

15 januari 2016
Slager van het jaar 2015: Hans Kling

Hij is multi-inzetbaar, flexibel en altijd bereid om te helpen. Hij kent het vak als geen ander. En hij deinst er niet voor terug om de nodige kilometers te maken. Niet gek dus dat Hans Kling is uitgeroepen tot onze Slager van het Jaar 2015!

Hans werkt al ruim 10 jaar voor Flexspecialisten als ambulant chefslager. Hij is kind aan huis bij de Plus-supermarkten, maar ook in de horeca en productieslagerijen staat hij zijn mannetje. ‘Konden we Hans maar opsplitsen’, wordt hier geregeld gezegd, want hij wordt vaak door meerdere opdrachtgevers tegelijkertijd aangevraagd.


De rust zelf

Ook Lawrence Westerhuis van Plus werkt graag met hem samen: “Wij hebben jarenlang een goede relatie gehad met Hans. Hij is de rust zelf, is vakbekwaam en stuurt zijn medewerkers goed aan. Onze stem gaat dus naar Hans.”


Nieuwjaarsborrel

Hans kreeg zijn eervolle titel tijdens de nieuwjaarsborrel van de slagers van Flexspecialisten. Tijdens die gelegenheid blikken we samen terug op het voorbije jaar, kijken we naar de lopende ontwikkelingen en worden nieuwe opdrachtgevers gepresenteerd. En uiteraard sluiten we af met een echte slagersmaaltijd!
10.178 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu