User-agent: * Disallow: /admin/ Disallow: /cpanel/ Disallow: /includes/ Sitemap: http://www.flexspecialisten.nl/sitemap.xml

Slager van het jaar 2017: Frans van der Vleuten

29 januari 2018
Slager van het jaar 2017: Frans van der Vleuten

Het type 'niet lullen maar poetsen'. Of eigenlijk 'niet lullen maar snijden'. Want dat kan Frans van der Vleuten als geen ander. Een échte ambachtsman met heel veel liefde voor zijn vak. Daarom is Frans de slager van het jaar 2017 geworden!

Wij kennen Frans al sinds 2009, toen kwam hij bij ons in dienst. Als Allround Slager en dat is redelijk uniek. De meeste slagers zijn óf op hun best in een centrale slagerij óf in een winkel waar direct aan de consument wordt verkocht. Beide omgevingen vragen andere kwaliteiten. Toch kunnen wij Frans met een rustig hart in beide werelden tewerkstellen.


Een ijzere discipline

Frans is van nature een rustig persoon. Vriendelijk, nuchter, gemotiveerd en gedisiplineerd. Wanneer Rick van Son, verantwoordelijk voor onze slagerspool, bij Plus Starren aanklopt om de oorkonde uit te reiken, dan geeft Frans aan dat Rick heel heel even moet wachten: hij wil netjes zijn werk afronden. Hij staat niet graag in het middelpunt van de belangstelling, maar hij vindt het wel erg leuk dat Rick langskomt. Vooral om een praatje te maken. De bloemen en de cadeaubon zijn een bonus.


Bewezen bestendigheid

Frans moet de aandacht toch maar even accepteren. Want bij een oorkonde voor de 'Slager van het Jaar' hoort natuurlijk een speech. Rick is super blij met Frans in zijn team en dat mag gezegd worden. Rick: "Frans is een stabiele factor, hij staat voor kwaliteit. Er zijn natuurlijk meer slagers die fantastisch werk afleveren, maar Frans doet dat nu al bijna 9 jaar. Hij heeft dus wel bewezen niet alleen heel goed te zijn, maar ook bestendig.


Frans is bovendien zeer flexibel. Onze opdrachtgevers zitten door het hele land. Het maakt Frans niets uit of hij nu naar Plus Starren in Maastricht moet rijden of naar Van Ruiten Food (VRF) in Leeuwarden. En vanuit alle hoeken krijgen we positieve reacties!"

 

Tweede keer

Lawrence Westerhuis, verantwoordelijk voor alle versafdelingen bij Plus Starren, is super enthousiast: "Wij zijn ontzettend trots op Frans, hij verdient deze titel! Maar we zijn daarnaast ook een beetje trots op onze winkel. Dit is al de tweede keer dat wij een 'Slager van het Jaar' in huis hebben. In 2015 werd 'onze' slager ook al uitgeroepen tot winnaar!" 


Frans, gefeliciteerd met deze prijs!


Jacklyn Vissers
Jacklyn Vissers
Manager Marketing en Dienstverlening
Tags: slager slager van het jaar

2.473 x bekeken
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl