Snel overzicht dankzij de nieuwe planningsapp

5 oktober 2017
Snel overzicht dankzij de nieuwe planningsapp

Bij Flexspecialisten zorgen we ervoor dat onze opdrachtgevers altijd precies weten waar ze aan toe zijn. Datzelfde doen we natuurlijk ook voor onze medewerkers. Daar is onze nieuwe planningsapp een mooi voorbeeld van. In dit blog delen orderpickers Irma Bouwes en Rick Kuhn, werkzaam bij Coop in Gieten, hun eerste ervaringen.

De planningsapp ‘Plan4Flex’ is zeer gebruiksvriendelijk. Medewerkers vinden er bijvoorbeeld heel makkelijk alle informatie over de wekelijkse planningen, werktijden en gewerkte uren. Bovendien kunnen ze de app gebruiken om hun beschikbaarheid snel en eenvoudig in te vullen.


Meer overzicht

De app zorgt vooral voor meer overzicht, vindt Rick: “Hiervoor kregen we de planning door via een Excel-bestand in een mail. Op zich prima, maar als ik dat bestand op mijn telefoon probeerde te openen, kon ik de planning bijna niet lezen. In de app is dat probleem helemaal niet meer aan de orde. En heb ik een vraag over de planning? Dan stel ik die gewoon via de speciale correspondentieknop in de app. Alles is ontzettend duidelijk.”


Beschikbaarheid

Ook Irma is blij met de planningsapp. Ze geeft aan dat ze het vooral fijn vindt dat ze een automatische notificatie krijgt als er weer een nieuwe planning klaar staat: “Je komt nooit meer voor verrassingen te staan, want de planning is ruim op tijd te openen. En wil je eens een keer wat dagen extra werken, bijvoorbeeld tijdens je vakantie? Dan vul je dat gewoon in bij je beschikbaarheid. Ideaal dus!”

 


De nieuwe planningsapp ‘Plan4Flex’ maakt onderdeel uit van ons nieuwe planningspakket. In de toekomst activeren we nog meer opties, zoals de mogelijkheid om documenten in te zien. Denk daarbij aan persoonlijke loonspecificaties, jaaropgaves en contracten.
8.402 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu