Stagiair Teun: “Een echte baan leek me vooral heel serieus”

23 januari 2019
Stagiair Teun: “Een echte baan leek me vooral heel serieus”

Toen Teun op zoek was naar een leuke stage, vertelde zijn neef hem over Flexspecialisten. Die had daar namelijk zelf stagegelopen en dat was hem uitstekend bevallen. Teun nam de tip ter harte en solliciteerde met succes naar een stageplek op onze afdeling Administratie. In dit blog vertelt hij over het belangrijkste, het opvallendste en het verrassendste wat hij heeft geleerd.

Het belangrijkste

“Stages zijn natuurlijk bedoeld om alvast te proeven van het echte werk. Voor mij was het dan ook vooral een mooie manier om te ontdekken waar ik na mijn opleiding Bedrijfsadministrateur terecht zou kunnen komen. In een half jaar tijd heb ik ontzettend veel dingen mogen doen. Van het inboeken van facturen tot en met controleren en administreren van uren: het kwam allemaal voorbij.”


Het opvallendste

“Ergens had ik verwacht dat het me tegen zou vallen om veertig uur per week te werken. Maar ik moet toegeven: dat viel hartstikke mee. Waarschijnlijk ging het me ook makkelijker af omdat ik altijd veel gewerkt heb, bijvoorbeeld tijdens de zomervakanties. Dat waren echter allemaal baantjes in de buitenlucht, dus ik moest wel even wennen aan een kantoorbaan.”


Het verrassendste

“Een echte baan leek me vooral heel serieus en formeel. Dat er zoveel ruimte is voor plezier en onderling contact met collega’s had ik niet verwacht. Op maandagochtend deelden we bijvoorbeeld allemaal onze avonturen van het weekend. Daar zaten soms heel bijzondere verhalen tussen, haha. Als ik straks op zoek ga naar een vaste baan, hoop ik weer bij zo’n fijn bedrijf terecht te komen.”


Zoek jij net als Teun naar een toffe stageplek?

 

Bij Flexspecialisten hebben we nog plaats voor twee enthousiaste stagiairs. Dus heb je interesse? Vul ons antwoordformulier dan meteen in!Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl