Vijf vragen aan Bertine Klijnsma, inhouse intercedent Coop Deventer

6 juli 2018
Vijf vragen aan Bertine Klijnsma, inhouse intercedent Coop Deventer

Wie is de persoon achter onze Inhouse Intercedente Bertine Klijnsma? We stelden haar 5 vragen, want wat maakt het vak Inhouse Intercedent bij Flexspecialisten zo ontzettend leuk?

Waarom ben je Intercedente geworden?

Ik ben Commerciële Economie gaan studeren, omdat ik mezelf graag breed wilde ontwikkelen. Met deze studie kan je, binnen je loopbaan, alle kanten op. Uiteindelijk kreeg ik bij Flexspecialisten de kans om mijn kennis vanuit mijn studie toe te passen in het Distributie Centrum van Coop Supermarkten, waar ik als Inhouse Intercedente werkzaam ben. Het leuke is dat ik ook bij Coop Supermarkten werkzaam ben geweest op de verkoop vloer, helemaal nieuw is het dus niet.


Wat zou je worden als je géén intercedente was?

Dat durf ik niet te zeggen, er zijn zoveel mogelijkheden vanuit mijn studie. Het stukje marketing en onderzoeken trekt mij ook enorm aan.


Waarom zit je inhouse en niet bij je collega’s in Oss?

Het contact met de klant en flexkrachten is belangrijk. Je kan als werkgever veel op afstand doen, maar persoonlijk contact maakt het verschil. Ik vind het belangrijk dat flexkrachten en klanten even bij mij binnen kunnen lopen en ik bij hun!

Gelukkig zie ik mijn collega's van Flexspecialisten wel regelmatig op Inhousedagen, HIERbijeenkomsten of de terugkomdagen.


Waar word je blij/enthousiast van?

Het inrichten van mijn huis en tuin word ik blij van! Het kan best voorkomen dat er opeens een hele andere opstelling staat of de meubels een ander kleurtje.


Wat doe je in de weekenden?

Op dit moment ben ik nog druk met mijn studie. Ik ben aan het afstuderen naast mijn fulltime baan bij Flexspecialisten. Daarnaast barbecueën we veel in de weekenden met familie en vrienden.


Interesse gewekt?

Is het vak Inhouse Intercedent iets voor jou of ben je benieuwd waar jouw krachten liggen? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een Persoonlijke Profiel Analyse, of neem een kijkje op: 


 Persoonlijke Profiel Analyse (PPA)
12.463 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu