Weer vier reachtruck-certificaten!

10 mei 2017
Weer vier reachtruck-certificaten!

Bij het maken van de juiste match tussen opdrachtgever en flexkracht speelt opleiding een belangrijke rol. Daarom investeren we daar veel in. Zoals bij Vice Versa, waar afgelopen zaterdag vier van onze flexkrachten hun reachtruck-certificaat haalden.

Het ging om logistiek medewerkers die graag door willen groeien. Ze volgden de training bij Vice Versa, specialist op het gebied van koel- en vriestransport. Dat deden we bewust op locatie, zodat we de flexkrachten op maat konden intrainen. Daarnaast kregen ze zo direct een indruk van het werk bij deze opdrachtgever.

Het resultaat: vier certificaten én een goede match tussen opdrachtgever en flexkrachten. Oftewel: duurzame inzetbaarheid!


Ook aan de slag?
Wil jij ook aan de slag als hef- of reachtruckchauffeur? Geen ervaring is geen probleem! Wij zorgen voor de opleiding én de baan! 
Neem meteen contact met ons op!

  

Omdat we ook bij opleiden niet over één nacht ijs gaan, werken we veel samen met opleidingsbureau Jumacom uit Erp. Zij verzorgen onder andere onze heftruck-, reachtruck- en EPT-opleidingen. 
10.650 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu