'Wij gaan spijkers met koppen slaan'

24 februari 2016
'Wij gaan spijkers met koppen slaan'

Tradiegetrouw trappen we bij Flexspecialisten een nieuw jaar af met een Kick Off, een ochtendsessie waarin we de doelstellingen en ambities met elkaar delen. Dit jaar met een duidelijk thema: 'Wij gaan spijkers met koppen slaan'! Sales Consultant Rosanne doet verslag én kijkt vooruit.

Het is 8 januari net na 7.30 uur als de eerste collega's het Flexhuis binnen druppelen. Het is donker en koud buiten, maar binnen wachten broodjes en koffie: onze jaarlijkse Kick-Off bijeenkomst is naast alle serieuze onderwerpen vooral ook een informele samenkomst. Als iedereen present is, maken we via Skype live-verbinding met onze collega's in Polen die ook samen aan het onbijt zitten. Jacklyn en Marieke onthullen de nieuwe website en introduceren met tromgeroffel het thema voor 2016: 'Wij gaan spijkers met koppen slaan.' 


LEAN

Een van de belangrijke aandachtsgebieden die in de presentatie aan bod komt is de verdere verbetering van interne bedrijfsprocessen. We zijn op de goede weg, maar willen met z'n allen nog meer focus leggen op slimmer en efficiënter werken. We starten in het tweede kwartaal met LEAN-trainingen en in de tweede helft van het jaar gaan we aan de slag met toepassing daarvan. 


Aan de slag!

Prominent in de vergaderzaal staan twee grote houten platen, met oranje spreekballonnen die ons toespreken met het thema 'Wij gaan spijkers met koppen slaan'. En dat gaan we deze ochtend ook letterlijk doen. Elke collega én elke afdeling wordt uitgedaagd de ambities en doelstelling voor het nieuwe jaar te benoemen en vast te spijkeren.


Als salesteam formuleren we een teamdoelstelling: het organiseren van netwerkbijeenkomsten. En om meteen spijkers met koppen te slaan: de eerste bijeenkomst is in de maak. Net na Pasen nodigen we bedrijven en kandidaten uit de foodsector uit voor een speeddate. 

  


Bekijk de foto's van de kick-off op onze Facebook-pagina
11.129 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu