Zomerproject bij de Bijenkorf: win-win-win

19 juli 2016
Zomerproject bij de Bijenkorf: win-win-win

Net als de afgelopen jaren, voeren we deze zomer in samenwerking met het magazijn van de Bijenkorf een succesvol zomerproject uit. Het geheim? Werkervaringsplekken met Poolse studenten.

Tijdens deze drukke periode komen Poolse studenten naar Nederland voor een combinatie van werkervaring en vakantiegeld. Ze worden bij hun werk ondersteund en begeleid door ervaren krachten, die zorgdragen voor een optimaal inwerktraject. Op deze manier realiseren we drie wins:


1) De klant vangt de lastige zomerperiode op

2) De student doet werkervaring op, verdient vakantiegeld én kan gerichter een studiekeuze maken

3) Wij combineren onze dienstverlening met onze maatschappelijke betrokkenheid. 
“Flexibel tegen een aantrekkelijk tarief”

Jeroen Jonker, manager Distributiecentrum de Bijenkorf


“Ook dit jaar werken we in het Distributiecentrum met vakantiekrachten. De vakantiekrachten stellen ons in staat om flexibel om te gaan met de vraag naar werkkrachten, in een periode waarin veel medewerkers met vakantie gaan en er evengoed een behoorlijk volume aan goederen verwerkt moet worden. De gemiddeld lagere leeftijd en de zeer tijdelijke aard geven ons de mogelijkheid om gebruik te maken van een voor ons aantrekkelijk tarief. Zowel de Bijenkorf als Flexspecialisten zorgt er daarbij voor dat kwaliteit en productiviteit op doelstelling blijven. Dat doen we door gezamenlijk te werken aan de overdraagbaarheid van werkzaamheden en de verhouding tussen vakantiekrachten en ‘vaste’ flexmedewerkers gezond te houden. Een goede samenwerking die nu al enkele zomers zorgt voor een prima personele bezetting!”

“Nieuwe ervaring”

Maruszak Wiktor, Poolse vakantiekracht


“Ik heb ervaring op kunnen doen in een voor mij nieuwe branche. Die ervaring geeft mij straks extra kansen op een baan met meer verantwoordelijkheden.”
10.346 x bekeken
Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu