User-agent: * Disallow: /admin/ Disallow: /cpanel/ Disallow: /includes/ Sitemap: http://www.flexspecialisten.nl/sitemap.xml google-site-verification: googledcb6f4ba910d5bb0.html facebook-domain-verification=s08dnhza8tmrh8uxhqgp9xn9goxpkj var dimensionValue = 'https://www.flexspecialisten.nl/wakat-flexspecialisten'; ga('set', 'dimension1', dimensionValue);

Stagiair(e) Receptie

Flexspecialisten biedt met regelmaat inspirerende stageplaatsen of afstudeeropdrachten (MBO/HBO/WO) aan binnen een dynamische organisatie waarbij geen enkele dag hetzelfde verloopt. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Oss en met 12 vestigingen verdeeld in Nederland, Polen en Roemenië zijn wij een toonaangevende speler in de uitzendbranche. We groeien, geloven in verandering en willen wij jou graag helpen om jouw stage in te vullen in een internationaal georiënteerde omgeving, waarbij je door intensieve begeleiding écht wat leert.

Hoeveel je leert bepaal jij, de groei die past bij je verantwoordelijkheid zoeken we samen!

 

Wij maken écht werk van onze ambities, jij ook?

Voor ons hoofdkantoor, de locatie in Oss zijn wij op zoek naar een:


Stagiair(e) receptie

 

Wat gaan we je leren, of wordt jouw groei?

 Flexspecialisten is gevestigd in ‘Het Flexhuis’ in Oss waar verschillende bedrijven kantoor houden, gasten ons bezoeken en werknemers in en uit lopen. Een drukke, internationale omgeving waar jij als ons visitekaartje, netjes en verzorgd de receptie gaat beheren. Voor de bezoekers serveer je een kop koffie of thee, in een nette, gezellige ontvangstruimte en gasten voor vergaderruimten begeleid je vriendelijk verder. Gastvrijheid is voor jou de normaalste zaak van de wereld, je ondersteunt het management op het gebied van secretariële taken en aan de telefoon weet je de mensen naar de juiste contactpersoon te verwijzen.


In deze veelzijdige stage hou je ervan om met mensen om te gaan, je collega’s te helpen en daardoor in contact te komen met de veelzijdige arbeidsniveau’s. Van post verzamelen en sorteren tot het uitvoeren van administratieve werkzaamheden, zoals het inschrijven van flexkrachten in ons systeem, plannen van intakes voor collega’s, in kaart brengen van de beschikbaarheid van flexkrachten, notuleren, inscannen van documenten en digitaliseren van onze dossiers; Jij bent hét centrale aanspreekpunt en je geniet ervan!

 

Wat breng jij mee?

Het belangrijkste is dat je gedreven bent om te leren, met een verzorgde, actieve werkhouding open staat om te groeien om iedere dag een beetje beter te worden. Jouw opleiding heeft een MBO niveau met de richting van secretarieel en omdat je in een dynamische en internationale omgeving werkt is beheersing van de Nederlandse en Engelse taal een pré om je collega’s te kunnen verstaan.

Uiteraard ontvang je van ons een vergoeding van 150 euro bruto per periode van 4 weken op basis van 5 werkdagen.


Sta je te popelen om met ons kennis te maken?

Reageer dan op onderstaande stagevacatures. Of stuur je overtuigende open sollicitatie met cv naar Pascal Boeijen. Als je hier vragen over hebt, kun je haar ook bellen:


088 – 594 01 11

c.kleinsman@flexspecialisten.nl


Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl