User-agent: * Disallow: /admin/ Disallow: /cpanel/ Disallow: /includes/ Sitemap: http://www.flexspecialisten.nl/sitemap.xml google-site-verification: googledcb6f4ba910d5bb0.html facebook-domain-verification=s08dnhza8tmrh8uxhqgp9xn9goxpkj var dimensionValue = 'https://www.flexspecialisten.nl/wakat-flexspecialisten'; ga('set', 'dimension1', dimensionValue);

Orderpicker Diepvries Jumbo Raalte

MBO
40 uren per week
Locatie: Raalte
Vacaturenummer: 85
Is deze baan iets voor jou? Solliciteer direct
Bij het distributiecentrum van de Jumbo in Raalte zijn we per direct op zoek naar fulltime orderpickers. Een goed betaalde baan; €12,91 bruto per uur! Wil jij een goed salaris verdienen en werken in de logistiek, dan is een fulltime baan als orderpicker bij het distributiecentrum van de Jumbo in Raalte iets voor jou!

Bij het distributiecentrum van de Jumbo in Raalte heerst een open en informele werksfeer. Het gaat hier om een diepvries magazijn, hierdoor is het op de werkvloer -21 graden, maar dankzij de warme thermo bedrijfskleding voel je hier niets van. Daarnaast krijg je hierdoor een koude toeslag van 8% bovenop je salaris.

Functie-inhoud

Als orderpicker bij de Jumbo in Raalte verzamel jij diepvriesproducten. Het verzamelen gaat via een voicepicksysteem, daardoor hoor je via de headset welke producten je moet verzamelen. Vervolgens rij je rond op een elektrische palletwagen en laad je de kar vol met diepvriesproducten. Het werk al orderpicker is niet moeilijk, zie het maar als non-stop knallen zonder stress. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat de diepvriesproducten aan de winkels van de Jumbo worden geleverd.

Werktijden:

Het betreft een flexibele functie met diverse diensten. Het distributiecentrum is geopend van maandag tot en met zaterdag.
• 06.00 – 15.00 uur;
• 15.00 – 24.00 uur;
• 22:00 – 06.00 uur (alleen bij drukte).

Wij zijn op zoek naar:

Voor de functie van orderpicker zijn wij op zoek naar fysiek fitte en sterke medewerkers, die beschikken over logisch inzicht, de Nederlandse taal voldoende beheersen en woonachtig zijn in de omgeving van Raalte.

Wat wij bieden:

• Een gedegen introductie waarbij je meeloopt met vaste magazijnmedewerkers;
• Fijne collega’s;
• Goed Salaris: 12,91 bruto per uur o.b.v 22 jaar en ouder (excl koude toeslag);
• Een koude toeslag van 8 %;
• Toeslagen in de avond uren en het weekend;
• Flexibiliteit;
• Deelname aan ons Loyalty-programma, hiermee spaar je automatisch voor leuke cadeaus;
• Ervaring in de logistiek;
• Reiskostenvergoeding.



Wil jij graag werken als Orderpicker bij het Distributiecentrum van de Jumbo in Raalte? Solliciteer meteen op jouw nieuwe baan via de sollicitatiebutton of neem contact op met Recruiter Romea Bakker via +31 622129107.
Wil je direct solliciteren? Of stuur deze baan door naar iemand die je kent Whatsapp Email
Deze vacatures zijn wellicht ook interessant voor je:
Romea Bakker
Romea Bakker
Recruiter

Heb je vragen waar je zo snel geen antwoord op kan vinden? Neem even contact met me op!



Niet de baan die je zoekt? Doe een open sollicitatie!

Dan gaan wij aan de slag om een passende functie voor je te vinden.

Ook ZZP'ers kunnen bij ons aan de slag!

Schrijf je in, geef je voorkeur aan en upload je CV. Hiermee kun je door ons bemiddeld worden en zelf snel reageren op vacatures.


Meer informatie

Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl