User-agent: * Disallow: /admin/ Disallow: /cpanel/ Disallow: /includes/ Sitemap: http://www.flexspecialisten.nl/sitemap.xml google-site-verification: googledcb6f4ba910d5bb0.html facebook-domain-verification=s08dnhza8tmrh8uxhqgp9xn9goxpkj var dimensionValue = 'https://www.flexspecialisten.nl/wakat-flexspecialisten'; ga('set', 'dimension1', dimensionValue);

Productiemedewerker / Lijnverantwoordelijke

MBO
36 uren per week
Locatie: Oss
Vacaturenummer: 48
Is deze baan iets voor jou? Solliciteer direct
Ben jij opzoek naar een fulltime baan als productiemedewerker in Oss met uren garantie en doorgroeimogelijkheden? Dan is een baan als Productiemedewerker voor een van onze klanten in Oss iets voor jou! We zijn opzoek naar een kandidaat met ambitie om door te groeien naar lijn verantwoordelijke. Waarbij je 6 andere dames aanstuurt. Het gaat hier om een 36-urige week met werktijden van 08.00-17.00. Maandag t/m vrijdag.

Onze klant is een internationaal opererend productie bedrijf in de chocolade branche. Gevestigd in Oss en gespecialiseerd in het produceren van diverse chocolade producten. Als productiemedewerker werk je in een jong en enthousiast team. Op de werkvloer is er een zeer goede sfeer waar mensen elkaar met respect behandelen. Daarnaast ruikt het natuurlijk lekker naar chocolade!

Functie-inhoud

Als productiemedewerker start je op de afdeling inpak. Waarbij je chocolade producten op de juiste manier gaat inpakken. Na een aantal maanden inwerken, wordt jij hoofdverantwoordelijk voor de lijn. Vanaf dat moment ga je een team van 6 mensen aansturen. Een specifieke opleiding is niet vereist, maar het is wel fijn als je ervaring hebt met het werken in de productie. Je komt te werken in een familie bedrijf met een hands on mentaliteit. Wij zoeken dan ook een echte aanpakker die meedenkt en groeit met de organisatie.

Werktijden:

08.00-17.00

Wij zijn op zoek naar:

-Je bent per direct beschikbaar;
-Je bent bereidt om hard te werken;
-Je hebt een hands on mentaliteit;
-Je bent beschikbaar van ma t/m vrij van 08.00-17.00;
-Je beheerst de Engelse taal;
-Je bent woonachtig in de omgeving van Oss.

Wat wij bieden:

-Een fulltime baan met 36-uren garantie;
-Een baan voor langere tijd;
-De mogelijkheid om door te groeien naar lijn verantwoordelijke;
-Een gedegen introductie waarbij je meeloopt met een vaste productiemedewerker;
-Goed salaris tussen de €1780 - €2000 euro bruto per maand.

Ben jij de productiemedewerker met ambities die deze uitdaging graag aangaat? Heb jij al ervaring met productiewerk en is dit de volgende stap in jouw carrière? Reageer dan nu!
Wil je direct solliciteren? Of stuur deze baan door naar iemand die je kent Whatsapp Email
Romea Bakker
Romea Bakker
Recruiter

Heb je vragen waar je zo snel geen antwoord op kan vinden? Neem even contact met me op!Niet de baan die je zoekt? Doe een open sollicitatie!

Dan gaan wij aan de slag om een passende functie voor je te vinden.

Ook ZZP'ers kunnen bij ons aan de slag!

Schrijf je in, geef je voorkeur aan en upload je CV. Hiermee kun je door ons bemiddeld worden en zelf snel reageren op vacatures.


Meer informatie

Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl