User-agent: * Disallow: /admin/ Disallow: /cpanel/ Disallow: /includes/ Sitemap: http://www.flexspecialisten.nl/sitemap.xml google-site-verification: googledcb6f4ba910d5bb0.html facebook-domain-verification=s08dnhza8tmrh8uxhqgp9xn9goxpkj var dimensionValue = 'https://www.flexspecialisten.nl/wakat-flexspecialisten'; ga('set', 'dimension1', dimensionValue);

Reachtruckchauffeur Raamsdonksveer

Locatie: Raamsdonksveer
Vacaturenummer: 210
Is deze baan iets voor jou? Solliciteer direct
Voor onze logistieke opdrachtgever uit Raamsdonksveer zijn wij op zoek naar een fulltime Reachtruckchauffeur. Beschik jij over ervaring in de logistiek als reachtruckchauffeur en ben jij op zoek naar een fulltime baan? Dan ben jij onze nieuwe Reachtruckchauffeur in de logistiek!

Je gaat werken bij de logistieke afdeling van een groot bedrijf, het bedrijf heeft in totaal wel 7 distributiecentra verdeeld door Nederland. In één van deze DC’s ga jij aan de slag.

Functie-inhoud

Als reachtruckchauffeur zorg jij ervoor dat de producten die de orderpickers moeten verzamelen op de juiste plek worden bevoorraad. Zo kunnen zij dankzij jou de juiste orders picken. Je kunt zowel in het Nederlands als in het Engels communiceren met je collega's, hierdoor ben jij een waardevolle kracht voor het bedrijf.

Werktijden:Wij zijn op zoek naar:

Een stressbestendige aanpakker die daarnaast een echte teamplayer is. Jij beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal en bent beschikbaar van maandag t/m vrijdag (in geval van drukte soms op zaterdag). Ten slotte ben jij in het bezit van een geldig Nederlands reachtruck certificaat.

Wat wij bieden:

- Een fulltime baan als reachtruckchauffeur;
- Werken bij een groot bedrijf met wel 7 DC’s;
- Deelname aan ons Loyalty programma, hiermee spaar je automatisch voor leuke cadeaus;
- Een mooi salaris van €11,56 per uur.

Ben jij de Reachtruckchauffeur uit de omgeving van Raamsdonksveer met ambities die deze uitdaging graag aangaat? Heb jij ervaring in de logistiek en is dit de volgende stap in jouw carrière? Reageer dan nu, via de sollicitatiebutton, of stuur voor meer informatie een whatsapp naar Recruiter Kyra Verhoeven op 0612732840
Wil je direct solliciteren? Of stuur deze baan door naar iemand die je kent Whatsapp Email
Kyra Verhoeven
Recruiter


Niet de baan die je zoekt? Doe een open sollicitatie!

Dan gaan wij aan de slag om een passende functie voor je te vinden.

Ook ZZP'ers kunnen bij ons aan de slag!

Schrijf je in, geef je voorkeur aan en upload je CV. Hiermee kun je door ons bemiddeld worden en zelf snel reageren op vacatures.


Meer informatie

Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl