User-agent: * Disallow: /admin/ Disallow: /cpanel/ Disallow: /includes/ Sitemap: http://www.flexspecialisten.nl/sitemap.xml google-site-verification: googledcb6f4ba910d5bb0.html facebook-domain-verification=s08dnhza8tmrh8uxhqgp9xn9goxpkj

Wat doen we?

In een sterk concurrerende markt is focus op uw core business van het grootste belang. Dat vraagt om een samenwerkingspartner die u snel, goed en volledig kan ontzorgen op het gebied van flexwerk. Flexspecialisten zorgt voor beschikbaarheid van werkkracht, voorspelbaarheid in kosten en misschien wel het belangrijkste: continuïteit in processen.


Onze specialismen:


De juiste mensen vinden

Een omvangrijke kandidatenbestand en een daadkrachtige recruitmentafdeling: we vinden de juiste mensen voor u. Gegarandeerd.


De juist teams samenstellen

We steken veel kennis, ervaring én energie in het samenstellen van de juiste teams. In de optimale samenstelling bieden onze Flexspecialisten u nog meer toegevoegde waarde.


Kennis van uw markt

We behoren tot de grootste werkgevers in de Food en de Logistiek. We spreken uw taal, kennen de praktijk en zijn uw verlengstuk naar de markt.


Trainen en opleiden

Van training on the job tot gecertificeerde opleiding: we zorgen ervoor dat onze Flexspecialisten hun vak als geen ander verstaan.


Flexibel meebewegen

Met ruim 2.100 Flexspecialisten en ruim 300 opdrachtgevers kunnen we razendsnel met u meebewegen. Eén telefoontje en het is geregeld.


HR uit handen

Of het om verloning en personeelsadministratie of arbeidsongeschiktheid en re-integratie gaat: we nemen uw HR-werkzaamheden graag (en goed!) van u over.


Onze belofte daarbij? HIER: Heldere communicatie, een Intelligente aanpak, Eenvoud in werkwijze en Resultaat bij alles wat we doen. Meer weten? Neem contact met ons op, dan maken we er samen werk van.


Neem contact met ons op: 088 594 01 00

Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl