User-agent: * Disallow: /admin/ Disallow: /cpanel/ Disallow: /includes/ Sitemap: http://www.flexspecialisten.nl/sitemap.xml google-site-verification: googledcb6f4ba910d5bb0.html facebook-domain-verification=s08dnhza8tmrh8uxhqgp9xn9goxpkj

Wie zijn we?

Flexspecialisten is een toonaangevende speler op het gebied van flexwerk in de sectoren Food en Logistiek. Onze missie: u maximaal ontzorgen op het gebied van werk, in de breedste zin van het woord.


Dat ontzorgen doen we door veel verder te kijken dan traditionele uitzendbureaus doen. Het realiseren van een goede match tussen opdrachtgever en flexkracht vraagt immers om veel meer dan het bij elkaar brengen van vraag en aanbod:


  • We zijn uw verlengstuk op het gebied van personeel en processen
  • We verzorgen álle personele vraagstukken die daarbij horen
  • We integreren in uw processen.

Daarbij investeren we voortdurend in continuïteit en zijn we vlijmscherp als het om kosten gaat. We luisteren en kijken. We adviseren en organiseren. We pikken op en pakken aan. Met deze intelligente benadering van werk bereiken we onze twee belangrijkste doelen:


  • Een optimale personele bezetting voor u als opdrachtgever
  • De best passende baan voor de flexkracht(en).

Dat is flexwerk anno nu.


Kwaliteit

Goed om te weten: we zijn uitgeroepen tot Flexspecialist van het Jaar. Met een gemiddelde van 8,13 (op meer dan tien aspecten) hadden we de hoogste score van Nederland in deze verkiezing van de ABU en de NBBU. Voor ons een teken dat investeren in kwaliteit loont, voor u het bewijs dat we inderdaad toonaangevend en zeer betrouwbaar zijn.


Op dit moment werken ruim 2.100 Flexspecialisten voor ruim 300 opdrachtgevers. Legt u de lat net zo hoog? Neem contact met ons op, dan maken wij er werk van!


Neem contact met ons op:

088 594 01 00

Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl