User-agent: * Disallow: /admin/ Disallow: /cpanel/ Disallow: /includes/ Sitemap: http://www.flexspecialisten.nl/sitemap.xml google-site-verification: googledcb6f4ba910d5bb0.html facebook-domain-verification=s08dnhza8tmrh8uxhqgp9xn9goxpkj

Ons manifest

Wij geloven in onafhankelijkheid.

Bij Flexspecialisten staan ondernemers aan het roer, bemannen ondernemende geesten de organisatie. Medewerkers die de vrijheid hebben en het vertrouwen krijgen om zelfstandig beslissingen te nemen. Kansen te zien, te creëren en te benutten. Doen wat nodig is, door zelf de verantwoordelijkheid te nemen, afspraken na te komen, te zorgen dat anderen blind op je kunnen vertrouwen. Onze mensen gaan uit van eigen kunnen, met de stimulans om jezelf en elkaar te verbeteren.


Wij geloven in verandering.

Het onbekende daagt ons uit. Verandering is de enige constante. Plato zei het al. En Darwin wist het ook. We zijn gevormd door onbestendigheid, door verandering in vraag, wijziging in wetgeving. Onze business is gebouwd op die continu veranderende omstandigheden. Dat betekent dat we altijd vooruit kijken, snel wendbaar zijn, keuzes kunnen maken en ook opnieuw durven te beginnen. Maatwerk en meebewegen, dat zit in onze aard.


Wij geloven in dienstverlening.

Bij Flexspecialisten draait het niet om handjes leveren of uren verkopen. Dat kan iedereen. Hoe we met flexibele inzet van arbeid het rendement van onze klanten kunnen verbeteren, daar werken wij aan. Dat betekent dat we moeiteloos mensen kunnen inzetten, maar juist ook alles daaromheen organiseren. Met servicetools, de automatisering van planning en tijdregistratie, en met een team van specialisten. We zijn geen uitzender, maar P&O-er, ICT-er, arbeidsjurist en coach ineen. Oplossingsgerichte professionals.


Dat is de Flexspecialisten-mentaliteit: responsive & responsible.

Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl