Over Flexspecialisten

Flexspecialisten is een toonaangevende speler op het gebied van flexwerk in de sectoren Food en Logistiek. Onze missie: jou snel aan passend werk helpen.


Ruim 2.100 Flexkrachten zijn via ons aan het werk bij ruim 300 opdrachtgevers in de Food en de Logistiek. Dat zijn flinke aantallen. Dat moet ook, want de markt is voortdurend in beweging. Doordat we met veel Flexkrachten én opdrachtgevers werken, kunnen we snel en goed op al die bewegingen inspelen. Dat biedt jou en onze opdrachtgevers flexibiliteit én zekerheid.


Compleet pakket

We noemen onszelf bewust geen ‘uitzendbureau’. We zijn namelijk veel meer dan dat. De manier waarop we jouw baan vormgeven (samen met jou en de opdrachtgever), kan immers diverse vormen aannemen. Daar zijn we immers ‘Flexspecialisten’ voor!


Opdrachtgevers benaderen ons voor:


  • Advies en uitvoering
  • Werving en selectie
  • Uitzenden en detacheren
  • Payrolling (je komt dan bij ons op de loonlijst).

Uiteindelijk gaat het ons maar om één ding: jou passend werk bieden en daarmee ook onze opdrachtgever optimaal van dienst zijn.


Kwaliteit

Goed om te weten: we zijn uitgeroepen tot Flexspecialist van het Jaar. Op initiatief van brancheverenigingen ABU en NBBU beoordeelden opdrachtgevers en flexkrachten ‘hun’ bureaus op meer dan tien aspecten. Met een 8,13 hadden we de hoogste score van Nederland. Voor ons een teken dat investeren in kwaliteit loont, voor de markt een teken dat we toonaangevend en zeer betrouwbaar zijn.


Leg jij de lat net zo hoog als wij?

Schrijf je meteen in, dan maken wij er werk van!

Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu