Vacature: Accountspecialist (Oss)

Wie zijn wij?

Wij zijn Flexspecialisten, gevestigd met ons hoofdkantoor in Oss en tevens een aantal buitenlandse vestigingen. Wij zijn al 25 jaar een toonaangevende speler op de arbeidsmarkt en sterk vertegenwoordigd in de sectoren Food en Logistiek. Dat  hebben wij bereikt door veel verder te kijken dan traditionele uitzendbureaus. En wij groeien hard!


Bij groei hoort uitbreiding, daarom zijn Susan en Jimmy op zoek naar een nieuwe collega, die als verbindende schakel tussen arbeidsmigrant, Flexspecialisten en klant zijn/haar hand niet omdraait om alle operationele processen in goede banen te leiden.

Communicatief ben je sterk in het Nederlands en Engels, je rijbewijs helpt je om op tijd op de juiste plek te zijn, maar je gezonde dosis humor relativeert de boel weer, zodat jij tijdens de vrijdagmiddagborrel met een high five de week afsluit. Ben je er nog? Mooi, want wij werken in een internationale omgeving waarbij jouw ondernemende kwaliteiten vloeiend tot zijn recht komen door de hulp en feedback van Susan en Jimmy sta je er niet alleen voor.


Wat ga jij doen?

Je gaat werken in een internationale omgeving met veel vrijheid om te ondernemen en de verantwoordelijkheid voor het nemen van beslissingen. Jouw HBO denkniveau zorgt ervoor dat je graag wil leren en omdat je het snelste groeit als je samen werkt, durf je jouw collega’s ook om hulp te vragen, zodat jij je staande weet te houden in een zakelijke omgeving, waarbij je eerlijk en transparant kunt zijn. Je beschikt over overtuigingskracht, ondernemersgevoel, creativiteit en bent klantgericht.

Het leukste aan deze energieke functie is dat je veel in contact bent met bestaande klanten, waarbij je met jouw creativiteit en commerciële instelling  jouw klanten adviseert  door je kennis en ervaring te delen op het gebied van proces optimalisatie, productiviteit, kwaliteit en wet- en regelgeving.


Samen met de coördinatoren organiseer jij het poolbeheer en enthousiasmeer arbeidsmigranten middels opleiding & training voor doorstroom en continuïteit binnen de pool, terwijl je samen met jouw collega’s van recruitment zorgt voor 100% invulling van de personeelsplanning bij de klant. Om je focus te kunnen houden ondersteunen wij je met ons geavanceerde CRM systeem Salesforce.


Klinkt dit uitdagend?

Lees dan verder wat jij je te bieden hebben, want Flexspecialisten maakt er écht werk van!

 

Wat wij je te bieden hebben:

We bieden je een marktconform salaris (tussen €2.031,- en € 2.862,-, in overleg én afhankelijk van de ervaring die je meeneemt), een persoonlijk opleidingsbudget, de mogelijkheid om bijvoorbeeld extra vakantiedagen te kopen, een goede bonusregeling en om jou flexibel te laten werken, een lease auto en een smartphone.  De tijdsverdeling bij klanten en op kantoor is ongeveer 60 % – 40 %.

Daarnaast geven wij  jou graag de ruimte om constant te bouwen aan jouw netwerk. Bezoek bijvoorbeeld de businesslounge bij Top Oss waar jij met jouw relaties van harte welkom bent. Maar ook beurzen, seminars en events staan in jouw agenda gemarkeerd.


Flexspecialisten achtergrond

Flexspecialisten heeft 4 jaar achtereen de FD Gazellen Award gewonnen. Deze award staat voor groei en vindt investeren in je persoonlijke ontwikkeling heel belangrijk. Je doorloopt een introductieprogramma en daarnaast nog diverse trainingen. Jaarlijks vinden er Persoonlijk OntwikkelingsPlan (POP) gesprekken plaats waarin jouw ambities worden besproken en waarin jij dus stappen kan maken. Dagelijks hebben wij ruim 2.100 flexspecialisten via ons aan het werk bij ruim 300 opdrachtgevers. Dat zijn flinke aantallen. Dat moet ook, want de markt is voortdurend in beweging en wij willen nog verder blijven groeien. Doordat we met veel flexspecialisten én opdrachtgevers werken, kunnen we snel en goed op al die bewegingen inspelen. Dat biedt opdrachtgevers en JOU flexibiliteit én zekerheid.


Maak kennis met Flexspecialisten!

Solliciteer snel en gemakkelijk via onderstaand formulier of stuur jouw reactie met CV dan direct naar: m.zwaard@flexspecialisten.nl.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jimmy van 't Wout, Manager Accountbeheer, 088-5940100.


Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl