Vacature: Recruiter (32 uur - Oss)

Het aantrekken, werven en selecteren van de juiste personen voor een bepaalde functie. Als  recruiter heb jij hier een belangrijke rol in. Jij bent dé matchmaker en weet de juiste mensen en banen met elkaar te verbinden.


Waarmee jij ons verder brengt

Contact onderhouden met flexwerkers door hen alle aandacht te geven; de inhoud van de vacature passend maken; het spreken en selecteren van flexkrachten.

Doordat jouw netwerk groeit, zal je altijd beschikken over de meest geschikte kandidaten voor de verschillende functies in de productie en logistieke branche. Jouw enthousiasme over het Vier Fundamentenmodel en ons unieke LOYALTY-programma zorgen ervoor dat jouw pool van mensen flexibel blijft bewegen. Een opdrachtgever die wegens piekdrukte extra handjes nodig heeft is voor jou geen probleem. Jouw inzet van je netwerk heeft deze aanvraag zo ingevuld.


Jij biedt toegevoegde waarde aan Flexspecialisten als je:

 • nieuwe kandidaten weet te vinden, enthousiasmeren, selecteren en zorgt dat je intern kwalitatief goede flexkrachten voor kunt stellen;
 • jouw pool van flexkrachten flexibel weet te houden, omdat je je verantwoordelijk voelt voor zowel de opbouw als het onderhouden van de pool. Je onderhoudt intensief contact met de ingeschreven kandidaten;
 • talentvolle flexkrachten intern aandraagt bij jouw collega’s Accountspecialisten en Sales Consultants. Door op operationeel niveau te overleggen blijf jij continue op de hoogte van de nieuwste vacatures;
 • je netwerk inzet, verder uitbouwt en onderhoudt. Het bijwonen van bijeenkomsten zoals speeddates van opleidingen en scholen, het bezoeken van beurzen en jouw aanwezigheid op social media geeft jou als recruiter een herkenbaar gezicht in de markt;
 • meedenkt met oplossingen vanuit vragen door het UWV of opleidingsinstituten.

Ontdek Flexspecialisten, de dienstverlener van flexibele arbeidskrachten

Samen met onze vestigingen in Polen en Roemenië zorgen wij vanuit ons hoofdkantoor in Oss dat er iedere dag zo’n 2000 flexkrachten aan het werk zijn bij onze opdrachtgevers, voornamelijk in de sectoren food en logistiek. Bij Flexspecialisten doen we dat door verder te kijken dan traditionele arbeidsbureaus. Dát maakt dat Flexspecialisten ruim 25 jaar een toonaangevende speler is  op de arbeidsmarkt.  Het verlenen van diensten voor flexibele arbeidskrachten en arbeidsmigranten vraagt om een mensgerichte aanpak, maar ook  investeren in persoonlijke ontwikkeling  en het creëren van een veilige en gastvrije omgeving. Het winnen van vier FD Gazellen Awards zijn een mooie beloning voor onze werkwijze.


Samen met jouw collega recruiters zorg jij voor de beste match door gebruik te maken van onze grote database op ons hoofdkantoor in Oss. Je werkt veel samen met je collega’s van Accountsupport en Sales. Het jonge team is informeel maar gedreven om samen met onze collega’s van Poolse en Roemeense vestigingen  te zorgen voor het meest flexibele en beste resultaat.


Jouw verdiensten

 • marktconform salaris met goede arbeidsvoorwaarden;
 • bonusregeling;
 • mogelijkheid tot zelf samenstellen van je arbeidsvoorwaarden pakket volgens het cafetariamodel;
 • persoonlijk opleidingsbudget;
 • 26 vakantiedagen met ruimte tot bijkopen van dagen;
 • alle voorzieningen die nodig zijn om je werk goed uit te kunnen voeren;
 • ruimte om jezelf te ontwikkelen in een internationale werkomgeving.

Hoe jij  toegevoegde waarde levert

Het vak van recruiter is het mooiste vak dat er is. Iedere dag ben je bezig om het beste van mensen boven het oppervlak te krijgen. Het realiseren van de juiste match geeft jou een kick en je  empathisch vermogen helpt je daarbij. Jij wil altijd winnen en je zet de klant voorop.


Naast deze eigen schappen beschik je over:

 • ervaring binnen een commerciële omgeving is een pré;
 • affiniteit met onze specialisatie Foodindustry & Logistics;
 • je beschikt over overtuigingskracht, ondernemersgevoel en hebt een goed empathisch vermogen;
 • je bent een professionele gesprekspartner voor de kandidaat.

 

Heb je nog vragen over deze vacature?

Stel deze dan aan Marieke Zwaard, HR Adviseur, bereikbaar via telnr. 088-5940110 of via de mail m.zwaard@flexspecialisten.nl.


Ben jij de nieuwe Recruiter van Flexspecialisten?

Wacht niet langer en laat ons jouw meerwaarde zien door te solliciteren via onderstaande button.


Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl