De uitzendbranche is altijd in beweging, vandaar dat wij veelal met het heden én de toekomst bezig zijn. Zoals we dat bij ons 25-jarig jubileum noemden: “de kunst van het meebewegen”. De vooruitziende blik die nodig is om in deze branche te slagen, maakt het dat we niet vaak terugblikken. Dit jaar vieren wij ’30 jaar Flexspecialisten’, time flies when you’re working hard. Een mooi moment om wel even stil te staan bij de uitdagingen en successen van het verleden.

Want uitdagingen waren er genoeg voor Tom Sijpestijn (Algemeen Directeur Flexspecialisten), zeker in de begindagen van zijn ondernemerschap. Investeren in dienstverlening? Hier zagen veel banken geen heil in en wezen hem af. Tot een stagiair bij de Rabobank naar Tom’s plan mag kijken. De bank had veel vragen, maar Tom heeft op elke vraag een uitgebreid antwoord. De lening wordt verstrekt, het eerste succes(je)! Hij start met enkele complete dienstverleningsklussen, uniek voor die tijd. Later werden de eerste uitzendkrachten geleverd en moest er verloond worden. Nieuwe uitdagingen, maar de omzet schoot omhoog. De opmaat voor succes!

Er is meer dan genoeg te vertellen over onze rijke historie. De komende maanden gaan we ruim de tijd nemen om terug te blikken op het verleden. We gaan dit chronologische manier aanpakken. In iedere blog gaan we een blok van vijf jaar behandelen. Binnenkort gaan wij starten met de beginjaren, je leest hoe het ons verging midden jaren 90. Hoe werkte het verlonen van uitzendkrachten toen, en hoe pakken wij dit nu aan? Meer hierover in onze volgende blog.

Flexspecialisten, al 30 jaar nieuwe kansen!

Ontdek 30 jaar Flexspecialisten in de uitzendbranche. Terugblik op uitdagingen, successen en innovaties. Altijd klaar voor nieuwe kansen!