E-commerce, Food, Logistiek, Non-food en Retail

Sectoren en specialisme

Sectoren en specialisme

Flexspecialisten heeft al 30 jaar ervaring in het uitzenden van personeel. Door de jaren heen zijn we actief geweest in diverse branches. Bij Flexspecialisten kiezen wij voor maatwerk. Daarom hebben wij ervoor gekozen om ons te specialiseren in de branches, E-commerce, Food, Logistiek, Non-food en Retail. In die sectoren voelen we ons thuis, en kunnen we onze klanten de beste dienstverlening bieden!

 

E-commerce

De wereld verandert continu. In de afgelopen jaren zijn webshops exponentieel gegroeid, in aantallen, en in omvang. Jaarlijks worden er miljoenen pakketjes besteld. Het is dus belangrijk dat er een gestroomlijnd logistiek proces plaatsvindt in de distributiecentra. In deze business zijn er ook grote pieken rondom bepaalde (feest)dagen, denk aan; Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, Black Friday, Sinterklaas en natuurlijk de Kerstdagen. Zoekt u een flexibele partij voor deze pieken? Flexspecialisten helpt u aan mensen voor diverse functies in uw business. Van orderpickers tot inpakkers, operators en heftruck- en reachtruckchauffeurs.

Food

Flexspecialisten werkt al jarenlang samen met enkele toonaangevende bedrijven in de Foodsector. Hierdoor weten wij als geen ander wat er nodig is om te werken in deze veeleisende branche. In de voedingsindustrie gelden diverse wetten en richtlijnen om de veiligheid van voedsel te bewaken. Er ligt een grote verantwoordelijkheid bij (flex)medewerkers om deze richtlijnen op te volgen. Het is dus zaak om de medewerkers goed te trainen en bekend te maken met alle hygiëneregels en overige richtlijnen. Het is van groot belang om flexmedewerkers voor een lange(re) periode aan je te binden en het verloop in de flexpool te minimaliseren. Dat begint bij ons al bij de werving in Polen, Roemenië en andere Oost-Europese landen. Wij informeren de kandidaten vooraf goed over de werkzaamheden en richtlijnen. Zo kunnen wij de juiste kandidaten selecteren en weten zij goed waar ze aan beginnen.

Logistiek

In de dynamische wereld van de logistiek is flexibiliteit het sleutelwoord. De goederenstroom blijft groeien, waardoor de behoefte aan flexibel personeel in de logistieke sector steeds belangrijker wordt. U wilt dan ook een stabiele partner die flexibel kan inspelen op uw behoeften. Wij begrijpen dat als geen ander! Flexspecialisten helpt u met de flexibele inzet van onder andere orderpickers, teamleiders, operators en vakbekwame heftruck- en reachtruckchauffeurs.

Non-food

Bedrijven in de non-food sector moeten flexibel zijn en snel op trends kunnen inspelen. U wil dan ook een flexibele partner die kan inspelen op uw behoeften. Wij begrijpen dat als geen ander! Flexspecialisten helpt u met de flexibele inzet van onder andere orderpickers, teamleiders, Operators en vakbekwame heftruck- en reachtruckchauffeurs.

Retail

Retailers moeten voortdurend innoveren om consumenten aan te spreken en te voldoen aan hun steeds veranderende behoeften en voorkeuren. Aanpassingsvermogen en flexibiliteit zijn dan ook eigenschappen die u zoekt in uw uitzendpartner. Flexpecialisten biedt gerichte ondersteuning met flexibele inzet van verkoopmedewerkers, winkelslagers, versspecialisten, bedreven magazijnmedewerkers, heftruck- en reachtruckchauffeurs. zodat uw retail operatie soepel blijft draaien.

Contact

Heeft u een personeelsvraagstuk?
Met onze jarenlange ervaring in de flexbranche helpen wij u om dit op te lossen. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op. Wij lichten ons specialisme graag toe in een persoonlijk gesprek.