Samen werken aan een stabiele toekomst

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers

Flexspecialisten is gespecialiseerd in de sectoren Food, Logistiek, E-commerce, Retail en Non-food. In deze sectoren werken wij al jaren samen met diverse toonaangevende bedrijven. Dankzij onze jarenlange partnerships met deze A-merken weten wij wat er nodig is om op een hoog niveau te opereren. Dit doen we door de lijnen kort te houden en door continu de productiviteit en kwaliteit van onze medewerkers te analyseren. Dankzij deze werkwijze kunnen wij onze flexmedewerkers zo optimaal mogelijk inzetten en veel toegevoegde waarde bieden in de ‘uren’ die we verkopen.

Bekijk hieronder enkele opdrachtgevers waarmee wij al jarenlang samenwerken en waar we een groot deel van het personeelsbestand mogen leveren.

 

Bleckmann

Bleckmann is een toonaangevend bedrijf op het gebied van wereldwijde logistieke dienstverlening, gespecialiseerd in supply chain-oplossingen voor de mode- en lifestyle-industrie. Het bedrijf richt zich op het beheer van de logistiek en distributie van goederen voor verschillende A-merken en retailers, met nadruk op het leveren van efficiënte en op maat gemaakte logistieke oplossingen.

Flexspecialisten is al ruim 15 jaar partner van Bleckmann, en voorziet Bleckmann in de groeiende vraag naar Flexmedewerkers. Dit doen we voor alle locaties in Nederland. Wij zijn ook Inhouse vertegenwoordigd bij de locatie in Twente.

 

HANOS / Van der Zee

Er gaat er wereld voor je open bij internationale horecagroothandel HANOS! In de twintig HANOS groothandels in Nederland en België vind je onder andere een uitgebreid assortiment aan AGF-producten, kwaliteitsvlees, ambachtelijke kazen en prachtige verse vis!

Ambachtelijke Slagerij van der Zee

Van der Zee is de inhouse ambachtelijke slager van HANOS. Sinds 1925 hebben zij een rijke historie in het slagersambacht opgebouwd en nog steeds staan zij garant voor de mooiste vleesproducten. Naast een ruim assortiment top vlees, is er een uitgebreid aanbod in internationale vleeswaren, convenience food en authentieke producten uit eigen worstmakerij.

Flexspecialisten is hét adres voor winkelmedewerkers, slagers en andere versspecialisten. Samen met HANOS en Van der Zee hebben wij het opleidingstraject Snijvaardig Slager ontwikkeld.

HEMA distributiecentra

HEMA beschikt over drie distributiecentra in Utrecht. Eén regulier distributiecentrum voor de winkels, één voor de HEMA webshop en een derde voor voorraden. Vanuit Flexspecialisten werken onze flexmedewerkers hier als Inpakker, Orderpicker of Reachtruckchauffeur.

Wij zitten hier Inhouse gevestigd met een eigen kantoor, hierdoor hebben wij korte lijnen met HEMA. Deze constructie zorgt bovendien voor een betere binding met onze medewerkers, wat uiteindelijk zorgt voor een lagere uitstroom.

Onze flexmedewerkers zorgen er dagelijks voor dat de juiste artikelen klaarstaan voor transport naar de meer dan 700 HEMA-winkels in Nederland. De distributiecentra van HEMA worden beschouwd als een van de modernste distributiesystemen ter wereld, Flexspecialisten is dan ook erg trots om hier een groot deel van het personeelsbestand te leveren.

Jumbo

Flexspecialisten werkt al jarenlang samen met de Jumbo, één van de grootste supermarktketens van Nederland. Op de locaties Breda en Raalte zitten wij Inhouse gevestigd met een eigen kantoor. Hierdoor hebben wij korte lijnen met Jumbo en zorgt dit bovendien voor een betere binding met onze medewerkers, wat uiteindelijk zorgt voor een lagere uitstroom.

Jumbo diepvries distributiecentrum in Raalte

In Raalte zit het diepvries distributiecentrum van Jumbo gevestigd. Op de locatie worden alle diepvriesproducten van Jumbo opgeslagen. Vanuit dit distributiecentrum wordt er elke dag keihard gewerkt om de ruim 700 Jumbo vestigingen te bevoorraden. Het DC in Raalte heeft een landelijke dekking en is dus zeer belangrijk in de supply chain van Jumbo. Flexspecialisten is erg trots om hier een groot deel van het personeelsbestand te leveren!

Jumbo distributiecentrum in Breda

Vanuit het Jumbo distributiecentrum in Breda worden verse producten en kruidenierswaren gedistribueerd naar de Jumbo locaties in Zuid-West Nederland. Dagelijks zorgen onze flexmedewerkers voor een soepel logistiek proces en het bevoorraden van de Jumbo supermarkten.

Jumbo Bloemen en Planten in Veghel

In Veghel zit de afdeling Bloemen en Planten van de Jumbo. Dagelijks werken onze flexmedewerkers hier met veel passie aan het creëren van de mooiste boeketten voor de klanten van Jumbo. Vanuit Veghel worden alle bossen bloemen gedistribueerd naar de Jumbo winkels.

Meat Friends

Meat Friends is een bedrijf dat gespecialiseerd is in vleesproducten en vleesverwerking. Deze opdrachtgever staat bekend om hun assortiment hoogwaardige vleesproducten, variërend van vers vlees tot kant-en-klare maaltijden en vleeswaren. Het bedrijf richt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardig vlees aan zowel retailklanten als de horeca.

Met een focus op het leveren van vleesproducten van uitstekende kwaliteit, heeft Meat Friends een uitgebreid assortiment van verse vleesproducten, vleeswaren en kant-en-klare maaltijden ontwikkeld.

Flexspecialisten levert Productiemedewerkers en Operators aan de Meat Friends vestigingen in Beilen en in Best. Bij Meat Friends Noord in Beilen zitten wij Inhouse gevestigd met een eigen kantoor en supportteam.

Padifood

De familie Thé begon in 1987 met de verkoop van verpakte koelverse maaltijden vanuit het restaurant de Padihoeve, waarmee ze de basis legden voor wat nu bekend staat als Padifood. Padifood, nog steeds een volledig familiebedrijf, heeft sinds 1995 twee moderne productielocaties in Oss. Hier worden de eindproducten nog steeds op ambachtelijke wijze in woks bereid. De kernwaarden van Padifood blijven altijd de leidraad voor alles wat zij ondernemen: ingrediënten van topkwaliteit, ambachtelijke recepten en authentieke bereidingswijzen. Hun nadruk op kwaliteit, smaak, service en flexibiliteit maakt van Padifood de ideale partner voor het bereiden van traditionele Aziatische gerechten voor retail, foodservice of industrieel gebruik.

Flexspecialisten helpt het bedrijf al sinds jaar en dag met het leveren en begeleiden van Flexmedewerkers om de productie te kunnen realiseren. Als vaste partner zitten we bij Padifood ook Inhouse zodat we alle flexmedewerkers direct te woord kunnen staan en snel kunnen schakelen met de opdrachtgever waar nodig.

Vice Versa

Vice Versa uit Oss is een logistieke dienstverlener die zich specialiseert in het koel- en vriessegment, en is gevestigd in Oss. Het bedrijf richt zich op drie hoofdgebieden. Ten eerste verzorgt het bedrijf koel- en vriestransport in de gehele Benelux en de grensstreken van Duitsland. Voor geconditioneerd transport buiten de Benelux maakt Vice Versa gebruik van een gerenommeerde partner. Daarnaast beschikt het bedrijf over een modern koel- en vriesmagazijn met een capaciteit van ruim 65.000 palletplaatsen. Hun laatste schakel in de logistieke keten is de krattenwasserij, waar dagelijks zo’n 40.000 kratten worden gereinigd.

Vice Versa maakt al jarenlang gebruik van de dienstverlening van Flexspecialisten, waarmee er samen voor wordt gezorgd dat de bezetting tijdens de diverse diensten op orde is.