Samen werken aan een stabiele toekomst

Inhouse dienstverlening

INHOUSE DIENSTVERLENING

Flexspecialisten streeft naar een situatie waarin wij niet enkel uw leverancier zijn, maar uw partner. Werkt u het hele jaar rond met flexibel personeel, of heeft u moeite met het opvangen van pieken in de werkdruk? Met onze Inhouse dienstverlening heeft u een Flexspecialist bij u op locatie.

Deze Inhouse Flexspecialist is verantwoordelijk voor het poolbeheer, de planning, en is aanspreekpunt voor alle flexmedewerkers en teamleiders. Met deze Inhouse dienstverlening dragen wij zorg voor een soepel lopend proces en kunnen wij de flexmedewerkers nauw monitoren om zo de kwaliteit en efficiency te verhogen.

Flexspecialisten kijkt daarbij samen met u naar de doelen op lange termijn. Zo kunnen wij nog beter inspelen op uw behoeften en zorgen wij voor een ideale flexpool. Dat is wat wij noemen, samen werken aan een stabiele toekomst.

 

Voordelen Inhouse dienstverlening

  • Procesoptimalisatie
  • Hogere tevredenheid flexmedewerkers
  • Stabiele flexpool
  • Talent behouden en ontwikkelen
Lees meer over onze dienstverlening

Heeft u een personeelsvraagstuk?
Met onze jarenlange ervaring in de flexbranche helpen wij u om dit op te lossen. Laat uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op. Wij lichten onze dienstverlening graag toe in een persoonlijk gesprek.