Ruim baan voor talent

Stage lopen

Stage lopen bij Flexspecialisten

Bij Flexspecialisten zijn we altijd op zoek naar jong talent. Wij vinden het belangrijk dat we echt iets bijdragen aan de ontwikkeling van studenten en bieden hen dan ook een stageplaats aan met veel verantwoordelijkheden. Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek in een internationale omgeving? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Op ons hoofkantoor bieden we stageplaatsen en afstudeeropdrachten aan voor studenten op MBO-, HBO- en WO-niveau. En dat nemen we serieus. Wij geloven namelijk sterk in talentontwikkeling en je krijgt bij ons dan ook alle ruimte om ervaring op te doen. We bieden onder andere stageplaatsen aan voor de afdelingen: Administratie, Account Management, Facility Management, Finance, Human Resources, Marketing, Recruitment en Sales.

SBB erkend leerbedrijf

Flexspecialisten is een SBB erkend leerbedrijf. SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) is een landelijk keurmerk voor alle erkende leerbedrijven. Als praktijkopleider hebben we een begeleidende en een opleidende rol. We brengen vakkennis over en stimuleren de student om zich verantwoordelijk te voelen voor zijn leerproces en zijn functioneren als medewerker.

Bereikbaarheid

Het hoofdkantoor van Flexspecialisten ligt op enkele minuten loopafstand van het centraal station in Oss en is dus gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Interesse

Ben jij op zoek naar een leerzaam stageadres? Neem dan direct contact met ons op, of stuur jouw cv + motivatie naar recruitment@flexspecialisten.nl. Je ontvangt snel een reactie van ons!

Diverse medewerkers van Flexspecialisten zijn ooit bij ons begonnen als stagiair en zijn na hun studie bij ons aan de slag gegaan. Dit geeft wel aan dat zij hun stageperiode als zeer positief ervaren hebben. Ben jij de volgende?

 

Avans Hogeschool

Flexspecialisten werkt al jarenlang samen met Avans Hogeschool voor het begeleiden van studenten tijdens de stageperiode. Daarnaast staan we ook regelmatig op de stagemarkten voor Associate Degree- en Bachelor HBO studenten bij Avans Hogeschool in Den Bosch. Wij bieden de studenten een leerzame meeloop- of afstudeerstage aan. Zoek jij nog een toffe stageplek? Neem dan contact met ons op!

Koning Willem 1 College

Jaarlijks hebben we bij Flexspecialisten diverse stagiairs van het Koning Willem 1 College. Voor velen van hen is dit de eerste of tweede stageperiode in het bedrijfsleven. Wij vinden het belangrijk dat we echt iets bijdragen aan de ontwikkeling van studenten! Bij Flexspecialisten krijg je dan ook een stageplaats aan met veel verantwoordelijkheden. Zoek jij nog een toffe stageplek? Neem dan contact met ons op!

 

Stage lopen Avans en KW1C

 

Ervaringen van voorgaande stagiairs

Stagiar aan het woord

Stagiaire aan het woord: Fenna

Stagiaire aan het woord: Fenna

Stagiaire aan het woord: Julia

Stagiaire aan het woord: Julia

Stagiair aan het woord – Victor

Stagiair aan het woord – Victor

Stage lopen bij Flexspecialisten

Onze stage vacatures

Sales / Commerciële HBO stage

Sales / Commerciële HBO stage

32 - 40 uur Oss HBO
Stage Facility Management

Stage Facility Management

40 uur Oss MBO / HBO
Stage HR

Stage HR

32 - 40 uur Oss HBO
Stage Bedrijfsadministratie / Financieel

Stage Bedrijfsadministratie / Financieel

32 - 40 uur Oss MBO / HBO