Iedere maand zet Flexspecialisten een flexkracht in de spotlights, omdat hij/zij net dat stapje extra heeft gedaan. De oorkonde met eervolle vermelding voor “Flexkracht van de maand augustus” is overhandigd aan Beata Rom, een echte topper binnen het team van Flexspecialisten!

Begin 2017 heeft Beata gekozen voor een avontuur en heeft haar vertrouwde omgeving in Polen achtergelaten. Na een reis van zo’n 1100 kilometer is ze haar avontuur begonnen als productiemedewerker bij Meat Friends Best in mei 2017.

Dagelijks gaat Beata met veel plezier en passie naar haar werk en laat zich dan ook niet uit de weg slaan! Beata is een echte vraagbaak, waar je terecht kan voor allerlei vragen van werk gerelateerde zaken tot het begeleiden van medewerkers op de huisvestinglocatie in Nederland.  Beata is daarom doorgegroeid naar huismeester en draagt daarbij een grote verantwoordelijkheid op één van de grootste huisvestinglocaties van een van de gecertificeerde partners van Flexspecialisten.

In een relatief korte tijd, heeft Beata bewezen van onmisbare waarde te zijn als huismeester en is daarom ook uitgeroepen tot flexkracht van de maand augustus!

Beata gefeliciteerd en nog vele succesvolle jaren bij Flexspecialisten!