Elke maand zetten wij een medewerker in het zonnetje, omdat hij/zij een positieve bijdrage levert aan het team. In juli was dat Ton Walravens! We ging bij hem langs voor een bak koffie, nietsvermoedend ontving hij ons in het Grandcafé van Hanos Heerlen. Wij waren natuurlijk niet enkel voor een bak koffie op bezoek en verrasten hem met de Flexkracht van de Maand oorkonde!

Ton werkt nu iets meer dan een jaar via Flexspecialisten bij Hanos / Van der Zee in Heerlen. Voorheen werkte hij ruim dertig jaar als Kok. Dit deed hij jarenlang in het buitenland in restaurants en op cruiseschepen. De afgelopen jaren heeft hij voor Brownies & Downies gewerkt waar hij de keuken runde, medewerkers leerde koken en recepten ontwikkelde.

Op 57-jarige leeftijd was deze globetrotter toe aan meer rust en koos hij bewust voor het slagersvak. Hij startte als Leerling Slager, heeft het eerste jaar van het opleidingstraject voltooid en is een vaste waarde in het team van Van der Zee in Heerlen.

Ton is een prettige en positieve collega waar je op kunt rekenen. Hij is gepokt en gemazeld in een hectische keuken en laat zich niet snel gek maken. Mede dankzij deze kwaliteiten hebben we hem zeer terecht verkozen tot Flexkracht van de Maand.

Ton, van harte gefeliciteerd! Naast de oorkonde ontvangt hij ook een bonus van 500 punten in het Flexspecialisten LOYALTY-programma.

Hanos / Van der Zee

Er gaat er wereld voor je open bij internationale horecagroothandel HANOS! In de twintig HANOS groothandels in Nederland en België vind je onder andere een uitgebreid assortiment aan AGF-producten, kwaliteitsvlees, ambachtelijke kazen en prachtige verse vis! Elke dag staan de Winkelmedewerkers, Slagers en andere specialisten klaar om de klanten van het beste advies te voorzien. HANOS heeft een ruim assortiment met kwaliteitsproducten, maar laat haar klanten ook graag kennis maken met nieuwe technieken, concepten en trends. Veel mensen uit de horecabranche vinden hun weg naar de groothandel voor diverse (non-)food artikelen, culinaire inspiratie en kennis onder één dak.

Ambachtelijke Slagerij Van der Zee is de inhouse slager van HANOS. Van der Zee biedt de service van de keurslager om de hoek, met het assortiment en het specialisme van een professionele horecaslager. In de slagerijen inspireren zij hun klanten met onderscheidende streekconcepten, vleeswaren uit eigen worstmakerij en een internationaal assortiment.