Beata Rom is eerder dit jaar flexkracht van de maand geworden, dit was al een mooie prestatie! Maar om dan ook nog uit alle flexkrachten verkozen te worden tot dé flexkracht van het jaar 2020 is een uitzonderlijke prestatie! Het overkwam Beata. Nou ja, overkwam… ze heeft er héél hard voor gewerkt. Ze viel bij ons positief op, maar ook bij onze opdrachtgever Meat Friends én de overige flexkrachten!

Accountmanager Bart van Doorn verraste Beata met een bezoek aan huis, omdat dit bij de opdrachtgever nu niet mogelijk is. Met een bos bloemen, een oorkonde, een waardecheque voor het Loyalty-programma en chocolade, ‘overviel’ Bart Beata en zette hij haar letterlijk in het zonnetje.

Beata Rom, een echte topper binnen het team van Flexspecialisten!
Begin 2017 heeft Beata gekozen voor een ‘Nederland avontuur’ en heeft zij haar vertrouwde omgeving in Polen achtergelaten. Na een reis van zo’n 1100 kilometer is ze haar avontuur begonnen als productiemedewerker bij Meat Friends Best in mei 2017 en inmiddels is doorgegroeid naar beginnend Operator.

Dagelijks gaat Beata met veel plezier en passie naar haar werk en laat zich dan ook niet uit de weg slaan! Beata is een echte vraagbaak, waar je terecht kan voor allerlei vragen van werk gerelateerde zaken tot het begeleiden van medewerkers op de huisvestinglocatie in Nederland. Zodra je iets aan Beata vraagt staat ze voor je klaar en komt haar afspraken ook altijd netjes na, een gastvrouw in hart en nieren!  Beata is daarom doorgegroeid naar huismeester en draagt daarbij een grote verantwoordelijkheid op één van de grootste huisvestinglocaties waar vele flexkrachten van Flexspecialisten wonen.

Beata gefeliciteerd en nog vele succesvolle jaren bij Flexspecialisten!