Onlangs verrasten wij onze uitzendkracht Maria Lucjusz. Zij werd uitgenodigd op het hoofdkantoor, waar zij een prachtig oorkonde overhandigd kreeg met de titel: ‘Flexkracht van het Jaar 2022’! Maria is werkzaam bij Hartjes Meat in Oss.

Iedere maand kiest Flexspecialisten een ‘Flexkracht van de Maand’. Dit doen we om een hardwerkende medewerker in het zonnetje te zetten en extra te belonen. Naast deze titel ontvangt de ‘Flexkracht van de Maand’ namelijk een extra beloning van 500 punten in het Flexspecialisten LOYALTY-programma. Middels dit programma sparen de uitzendkrachten een punt met elk uur dat zij werken. Met dit spaarsysteem kunnen zij sparen voor gratis cadeaus en opleidingen vanuit de Flexspecialisten LOYALTY-webshop.

Maria is heel behulpzaam. We kunnen altijd op haar rekenen en ze denkt met ons mee.

In mei werd Maria al verkozen tot ‘Flexkracht van de Maand’ vanwege haar positieve instelling en betrouwbaarheid. Nu neemt ze ook de titel ‘Flexkracht van het Jaar 2022’ in ontvangst! Naast deze titel krijgt ze ook nog eens 1000 extra punten in het Flexspecialisten LOYALTY-programma.

Algemeen Directeur Tom Sijpestijn: “Maria is heel behulpzaam voor haar collega’s, maar ook voor onze Flex Support medewerkers en de collega’s van Planning. We kunnen altijd op haar rekenen en ze denkt altijd met ons mee. Maria heeft deze titel dan ook dubbel en dwars verdiend!”

Maria Lucjusz: “Wow, ik ben sprakeloos. Dit had ik niet verwacht. Dagelijks werk ik met veel plezier voor Flexspecialisten. Ik ben dan ook erg blij met het winnen van deze titel! Graag wil ik Flexspecialisten bedanken voor het vertrouwen dat ze in mij hebben en ik hoop hier nog lang werkzaam te mogen zijn.”