Op ons hoofkantoor in Oss zijn we vandaag feestelijk ons jubileumjaar gestart met de onthulling van het 30-jarig jubileumlogo. In de afgelopen 30 jaar zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de uitzendbranche. Hier zijn we erg trots op! In de komende maanden blikken wij graag terug op drie decennia Flexspecialisten. Er valt genoeg te vertellen.

Dit jubileum is een mooi moment om stil te staan bij de successen van het verleden, maar ons vizier staat gericht op de toekomst. De uitzendbranche is een dynamische sector en wij willen voorop blijven lopen. Daarom blijft Flexspecialisten investeren in nieuwe technologie├źn om onze processen en dienstverlening te optimaliseren.

Het bouwen van een stabiele basis is essentieel voor het succes op de lange termijn. Door te blijven investeren in processen en het verbeteren van onze dienstverlening, kunnen we ons onderscheiden van de concurrentie en onze opdrachtgevers en flexkrachten de best mogelijke ervaring bieden.

Ons succes kan worden toegeschreven aan onze flexibiliteit en vermogen om ons aan te passen aan veranderingen in de markt. Flexspecialisten heeft door de jaren heen een reputatie opgebouwd als een betrouwbare partner voor zowel opdrachtgevers als flexkrachten. Wij hebben ons in de basis altijd gefocust op goed werkgeverschap voor onze flexkrachten, met daarbij de beste dienstverlening voor onze opdrachtgevers. Dit is terug te zien in de langdurige relaties die we hebben opgebouwd met onze klanten in de sectoren Food en Logistiek. We hebben daarnaast ook veel flexkrachten voor een lange tijd aan ons gebonden. Dit kalenderjaar hebben we bijna 100 flexkrachten die hun 5-jarig werkjubileum bij Flexspecialisten vieren. Hier zijn we erg trots op!

We zijn dankbaar voor de afgelopen 30 jaar, waarin Flexspecialisten zich heeft ontwikkeld tot een toonaangevende speler in de uitzendbranche. Maar we zijn nog lang niet klaar en kijken uit naar een toekomst vol nieuwe kansen!

Jubileumjaar 30 jaar Flexspecialisten! Ontdek onze evolutie, technologische investeringen en toewijding aan langdurige relaties.