Onlangs zijn we op bezoek geweest bij onze Inhouse locatie van Meat Friends in Beilen. In deze blog lees je hun ervaringen!

Meat Friends Noord zit gevestigd in het distributiecentrum van de Jumbo in Beilen. Vanuit de slagerij wordt er iedere dag hard gewerkt om zo’n 600 winkels te kunnen bevoorraden. Bij MFN wordt er voornamelijk gewerkt met rundvlees, daarnaast werkt men ook met enkele varkensvlees producten. Het assortiment bestaat uit: worstjes, biefstuk, gehakt, riblappen, ossenhazen en hamburgers.

Inhouse locatie Beilen

De Inhouse locatie van Flexspecialisten is hier is verantwoordelijk voor de flexpool bij de slagerij. Intercedenten Edwin en Bryan verzorgen hier de personeelsplanning en fungeren als vraagbaak voor zowel de Flexkrachten als de mensen van Meat Friends. Ook zorgen zij voor een gedegen introductietraject voor startende flexkrachten.

Wij krijgen ook een uitgebreide introductie, Bryan vertelt ons over alle hygiëneprocedures alvorens we richting de kleedkamer gaan. Denk hierbij aan het niet dragen van piercings, sierraden en nepnagels en nagellak. Hier krijgen we de juiste kleding en beschermingsmiddelen zoals een haarnetje en eventueel een baardnetje om de productievloer te betreden. Binnen is het zeven graden, het is dus aan te raden om hier een warme trui te dragen.

Bij Meat Friends Noord heb je de volgende afdelingen:

  • Slagers
  • Maalvoorbereiding
  • Verpakkingsmaterialen
  • Specials
  • OVD

Op de werkvloer zijn er acht productielijnen die allemaal hun eigen specifieke werkzaamheden hebben. De meeste werkzaamheden bestaan uit het verpakken van vleesproducten zoals jij ze koopt in de supermarkt.

Vervolgens wordt de kwaliteit gecontroleerd bij de opslag. Is alles oké? Dan mag het door richting expeditie, die ervoor zorgt dat alles in de supermarkt terecht komt.

Werken bij Meat Friends

Bij Meat Friends gaan hard werken en gezelligheid hand in hand, er heerst een prettige sfeer op de werkvloer. In de kantine kun je diverse producten kopen en is er gratis koffie, thee en melk te krijgen. Bovenop je normale salaris ontvang je een koude toeslag van € 1,96 per dag (maximaal 5 dagen per week), wat neerkomt op zo’n € 500,- per jaar! ( Bruto, o.b.v. een fulltime dienstverband)

Wil jij graag meer informatie over het werken als productiemedewerker bij Meat Friends in Beilen? Neem dan contact op met onze recruitment afdeling. Dat kan door te bellen naar 088 5940118, of door onderstaand formulier in te vullen. Dan nemen wij z.s.m. contact met je op!