De week van Accountbeheer

16 november 2021
De week van Accountbeheer

In tijden van krapte op de arbeidsmarkt is het behouden van de juiste medewerkers van cruciaal belang. Bij Flexspecialisten is ‘Binden en Boeien’ een belangrijk thema. Om er ook echt wat mee te doen, heeft Flexspecialisten een spaarprogramma voor flexwerkers ontwikkeld waar ook klanten makkelijk gebruik van kunnen maken.

Het LOYALTY-programma sluit nauw aan bij het 4 Fundamenten model dat Flexspecialisten eerder al ontwikkelde. Met dat model geven we samen met onze klanten invulling aan Garantie, Toekomst, Salaris en Werk. Dat zijn namelijk de vier belangrijkste pijlers om mensen en flexwerk met elkaar te verbinden. Het LOYALTY-programma draagt bij aan dit gedachtengoed.


Iedere Flexwerker bouwt punten op voor elk gewerkt uur. Daarnaast ontvangt iedere Flexwerker na een bepaald aantal uur automatisch een zogenaamde bonus: de 'verdubbelaar'. Een extra motivatie en een grote beloning tegelijk.


De gespaarde punten kunnen ze vervolgens verzilveren in de vorm van zelfgekozen cadeaus of diensten zoals bijvoorbeeld opleidingen of vormen van vervoer.


Op deze manier maken wij écht het verschil in de huidige arbeidsmarkt. Want het behouden van de juiste medewerkers is van cruciaal belang.


Wij vinden het belangrijk dat onze klanten ook de mogelijkheid hebben om flexwerkers extra te belonen voor hun inzet en commitment en ze daardoor langer te behouden in hun organisatie. In onze webshop is het voor elke flexwerker mogelijk om direct zijn cadeau uit te zoeken en te laten bezorgen op een adres naar keuze.


Zo werken wij aan een duurzame samenwerking met de klant en onze flexwerkers.


Loyalty programma 


Deel dit artikel:
Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu