Persoonlijke Profiel Analyse

Bij Flexspecialisten vinden we het belangrijk om de juiste mensen op de juiste plek binnen de organisatie te hebben. Hierbij is het van belang om te weten wat iemands motivatoren zijn, hoe de communicatiestijl is, wat de waarde voor de organisatie is en hoe iemand zich gedraagt onder druk. Om een goede basis voor een kennismakingsgesprek met een sollicitant te krijgen maakt onze HR afdeling gebruik van Persoonlijke Profiel Analyse (PPA). Een kort gedragsassessment die in slechts acht minuten een nauwkeurig inzicht geeft in het werkgedrag van mensen. Ook gebruiken we het PPA bij de doorstroom van onze medewerkers, daarnaast geeft het ook aanknopingspunten voor de inzet van het opleidingsbudget, het kan de werkhouding en een team een boost geven en zo personeelsverloop voorkomen.


Een PPA is een vast onderdeel van de sollicitatieprocedure bij Flexspecialisten. Onze gecertificeerde collega’s zijn opgeleid om de PPA te analyseren en terug te koppelen aan de kandidaat. In een PPA rapport wordt het huidige werkmasker, gedrag onder druk en het eigenbeeld omschreven.


Heeft u vragen over onze sollicitatie procedure en wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.


Meer weten over de Persoonlijke Profiel Analyse?

Neem contact op met Corry van Wietingen:

c.vanwietingen@flexspecialisten.nl

088 594 01 10


Hans van der Tas (Vice Versa):

“Niet duur, ontzettend praktisch”


Contact

Flexspecialisten is gevestigd in het Flexhuis.


Bezoekadres: Raadhuislaan 30, 5341 GM Oss

Postadres: Postbus 294, 5340 AG Oss

Telefoon: +31 (0)88 594 01 00

E-mail: info@flexspecialisten.nl

Solliciteer nu